ΓΔ: 786.01 1.45% Τζίρος: 19.54 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:54:36 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Ausa.org

Η Ελλάδα στη διεθνή έκθεση αμυντικού υλικού AUSA 2019

Με εθνικό περίπτερο θα λάβει μέρος, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, η Ελλάδα, στην διεθνή έκθεση αμυντικού υλικού AUSA 2019 η οποία θα λάβει χώρα στην Ουάσιγκτον, από 14 έως 16 Οκτωβρίου.

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, η Ελλάδα συμμετέχει με εθνικό περίπτερο στη διεθνή έκθεση αμυντικού υλικού AUSA 2019, αποκλειστικά για τον στρατό ξηράς, που πραγματοποιείται στην Ουάσιγκτον, από 14 έως 16 Οκτωβρίου.

Στο εθνικό περίπτερο συμμετέχουν φέτος η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ), τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ), η Alpha Systems, η Systems Sunlight S.A., η Theon Sensors, ενώ στο κοινό περίπτερο ΣΕΚΠΥ-ΕΕΛΕΑΑ συμμετείχαν οι AEL JointVentures, AEROSERVICESSA, ALTUSLSA, MILTECHSA και ROTASA.

Τα εγκαίνια του περιπτέρου πραγματοποίησαν ο γενικός διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών & Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ) αντιναύαρχος (ε.α.) Κυριάκος Κυριακίδης, ο Έλληνας πρέσβης στην Ουάσινγκτον Χάρης Λαλάκος, ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Νίκος Μπακατσέλος και από την αμερικανική πλευρά η αναπληρώτρια γραμματέας του τμήματος αμυντικών συνεργασιών του αμερικανικού Στρατού (DASADE&C) Ann Cataldo και η αντιπρόεδρος της AUSA Patricia McQuistion. Στην τελετή παρέστησαν και εκπρόσωποι αντιπροσωπειών άλλων χωρών και εταιρειών που συμμετέχουν στην έκθεση.

Υπενθυμίζεται ότι το εθνικό περίπτερο συνδιοργανώνεται από το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και την Enterprise Greece και τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας/ΓΔΑΕΕ.

Η AUSA 2019 καταλαμβάνει επιφάνεια 16000 τμ και συμμετέχουν συνολικά περισσότεροι από 700 εκθέτες, προερχόμενοι από 80 διαφορετικές χώρες. Στην έκθεση αναμένεται να παραστούν πάνω από 30.000 επισκέπτες.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αλλαγές στις προδιαγραφές για την έκδοση ηλεκτρονικών τιμολογίων

Οι νέες προδιαγραφές βασίζονται στις οδηγίες του οργανισμού OPENPEPPOL, που είναι υπεύθυνος για τη διαμόρφωση κοινών προδιαγραφών για τις δημόσιες προμήθειες και την ηλεκτρονική τιμολόγηση.