ΓΔ: 864.44 0.74% Τζίρος: 29.23 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Νέο πρόγραμμα ενίσχυσης ύψους 50 εκ. για μικρομεσαίους επιχειρηματίες

Το νέο πρόγραμμα της περιφέρειας Αττικής στοχεύει στην ενίσχυση όσων έμειναν εκτός του πρώτου προγράμματος, με τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γ. Χατζηθεοδοσίου να εκφράζει την ικανοποίησή του.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ανακοίνωση για ένα νέο πρόγραμμα της περιφέρειας Αττικής, ύψους 50 εκατ. ευρώ για τη στήριξη των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων καθώς και των αυτοαπασχολούμενων. Δηλαδή, όσων έμειναν εκτός του προγράμματος της περιφέρειας που ήδη «τρέχει».

Αυτό αναφέρει ανακοίνωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με την οποία επισημαίνεται ότι το επιμελητήριο αισθάνεται δικαιωμένο για την κατάληξη των συζητήσεων που είχε ο πρόεδρος του Γιάννης Χατζηθεοδοσίου με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, μετά και την παρέμβαση του υφυπουργού Ανάπτυξης Γιάννη Τσακίρη.

Όπως δήλωσε ο κ. Χατζηθεοδοσίου: «Αισθανόμαστε δικαιωμένοι στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών καθώς είχαμε επισημάνει από την πρώτη στιγμή τον αποκλεισμό χιλιάδων επιχειρήσεων και αυτοαπασχολούμενων από το πρόγραμμα της Περιφέρειας και κάναμε αγώνα για να υπάρξει ένα πρόγραμμα ενίσχυσης της ρευστότητας και για αυτό το σημαντικό κομμάτι της επιχειρηματικότητας. Ευτυχώς, χάρη στην εξαιρετική μας συνεργασία με τον κ. Πατούλη αλλά και με την στήριξη του κ. Τσακίρη, εμφανίστηκε μία αχτίδα φωτός για χιλιάδες συναδέλφους μας που είχαν αφεθεί στην τύχη τους, εν μέσω της βαθύτερης οικονομικής ύφεσης που προκάλεσε η πανδημία».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

eshop, e-commerce, online agores, ilektroniko emporio
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«E-λιανικό»: Άνοιξε η πλατφόρμα για τον β' κύκλο της δράσης για e-shop

Μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του λιανικού εμπορίου και διατηρούν φυσικό κατάστημα θα μπορούν να λάβουν μέχρι και 5.000 ευρώ. Ποιοι είναι οι περιορισμοί.