ΓΔ: 905.55 -1.01% Τζίρος: 87.06 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Μεταβατική συμφωνία της ΕΥΔΑΠ με το Δημόσιο

Σε μεταβατική συμφωνία διάρκειας έξι μηνών με το Ελληνικό Δημόσιο μέχρι να ολοκληρωθούν οι σχετικές διαβουλεύσεις και να υπογραφεί η οριστική σύμβαση, κατέληξε σήμερα η ΕΥΔΑΠ.

Σε μεταβατική συμφωνία διάρκειας έξι μηνών με το Δημόσιο μέχρι να την υπογραφή της οριστικής σύμβασης, κατέληξε σήμερα η ΕΥΔΑΠ.

Η ανακοίνωση της εταιρείας:

Η ΕΥΔΑΠ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, ενόψει της ανανέωσης του αποκλειστικού της δικαιώματος παροχής υπηρεσιών ύδρευσης και αποχέτευσης στη γεωγραφική περιοχή αρμοδιότητάς της, η Εταιρεία σε συμφωνία με το Ελληνικό Δημόσιο πρόκειται να παρατείνει την υπάρχουσα μεταξύ τους Σύμβαση για έξι (6) μήνες, μέχρις ότου ολοκληρωθούν οι σχετικές διαβουλεύσεις. Η προαναφερθείσα συμφωνία θα τεθεί για επικύρωση στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΥΔΑΠ, αύριο Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Synanthsh-oreinos-toyrismos
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πώς θα αξιοποιηθούν οι ορεινοί προορισμοί στη συνάντηση Ξενοδόχων

Η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη υπογράμμισε πως «ενισχύουμε και στηρίζουμε την πρωτοβουλία Ενώσεων Ξενοδόχων του ορεινού όγκου, ενώνουμε δυνάμεις, θέλουμε να πάμε πιο ψηλά όπως είναι τα ψηλά μας βουνά».
Open
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έναρξη για την εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων Hotel Operation

Η εταιρεία διαχειρίζεται 55 καταλύματα σε όλη την Ελλάδα με την πλειονότητα αυτών να βρίσκονται στο νησί της Μήλου, στην Κύθνο, στη Σίφνο, στη Νάξο, στην Κρήτη, στην Αράχοβα, στην Αιδηψό και στο Συνεβρό Αχαΐας.