ΓΔ: 915.4 0.56% Τζίρος: 54.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Μεταβατική συμφωνία της ΕΥΔΑΠ με το Δημόσιο

Σε μεταβατική συμφωνία διάρκειας έξι μηνών με το Ελληνικό Δημόσιο μέχρι να ολοκληρωθούν οι σχετικές διαβουλεύσεις και να υπογραφεί η οριστική σύμβαση, κατέληξε σήμερα η ΕΥΔΑΠ.

Σε μεταβατική συμφωνία διάρκειας έξι μηνών με το Δημόσιο μέχρι να την υπογραφή της οριστικής σύμβασης, κατέληξε σήμερα η ΕΥΔΑΠ.

Η ανακοίνωση της εταιρείας:

Η ΕΥΔΑΠ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, ενόψει της ανανέωσης του αποκλειστικού της δικαιώματος παροχής υπηρεσιών ύδρευσης και αποχέτευσης στη γεωγραφική περιοχή αρμοδιότητάς της, η Εταιρεία σε συμφωνία με το Ελληνικό Δημόσιο πρόκειται να παρατείνει την υπάρχουσα μεταξύ τους Σύμβαση για έξι (6) μήνες, μέχρις ότου ολοκληρωθούν οι σχετικές διαβουλεύσεις. Η προαναφερθείσα συμφωνία θα τεθεί για επικύρωση στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΥΔΑΠ, αύριο Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Xristos Staikouras, Yp. Oikonomikon, Vouli
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι αποφάσεις του ΣτΕ δεν αμφισβητούν τη νόμιμη λειτουργία της ΕΥΔΑΠ

Σχετικά με τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, ο υπουργός Οικονομικών ανέφερε πως αυτές «δεν έχουν καμία αναφορά σε μη νόμιμη συγκρότηση του υφιστάμενου διοικητικού συμβουλίου της ΕΥΔΑΠ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σταϊκούρας: Η Ελλάδα έχει την 4η μεγαλύτερη μείωση ελλείμματος ΦΠΑ στην ΕΕ

Ο υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι η Ελλάδα πέτυχε μια από τις μεγαλύτερες μειώσεις ελλείμματος ΦΠΑ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, περιορίζοντας σημαντικά τις απώλειες εσόδων της, κυρίως λόγω φοροδιαφυγής.