ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:05:15 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Μεταβατική συμφωνία της ΕΥΔΑΠ με το Δημόσιο

Σε μεταβατική συμφωνία διάρκειας έξι μηνών με το Ελληνικό Δημόσιο μέχρι να ολοκληρωθούν οι σχετικές διαβουλεύσεις και να υπογραφεί η οριστική σύμβαση, κατέληξε σήμερα η ΕΥΔΑΠ.

Σε μεταβατική συμφωνία διάρκειας έξι μηνών με το Δημόσιο μέχρι να την υπογραφή της οριστικής σύμβασης, κατέληξε σήμερα η ΕΥΔΑΠ.

Η ανακοίνωση της εταιρείας:

Η ΕΥΔΑΠ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, ενόψει της ανανέωσης του αποκλειστικού της δικαιώματος παροχής υπηρεσιών ύδρευσης και αποχέτευσης στη γεωγραφική περιοχή αρμοδιότητάς της, η Εταιρεία σε συμφωνία με το Ελληνικό Δημόσιο πρόκειται να παρατείνει την υπάρχουσα μεταξύ τους Σύμβαση για έξι (6) μήνες, μέχρις ότου ολοκληρωθούν οι σχετικές διαβουλεύσεις. Η προαναφερθείσα συμφωνία θα τεθεί για επικύρωση στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΥΔΑΠ, αύριο Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κ. Σκρέκας: Επενδύσεις 500 εκατ. ευρώ στο δεκαετές πρόγραμμα του ΔΕΣΦΑ

Όπως υπογράμμισε ο υπουργός, το δεκαετές πρόγραμμα του ΔΕΣΦΑ περιλαμβάνει επενδύσεις ύψους 500 εκατ. ευρώ, ενώ πάνω από 300 εκατ. ευρώ είναι οι επενδύσεις που προγραμματίζει η ΔΕΔΑ την επόμενη 5ετία.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στα «σκαριά» επενδύσεις 600 εκατ. ευρώ από την ελληνική φαρμακοβιομηχανία

«Οι επενδύσεις αυτές έχουν μοναδική πολλαπλασιαστική αξία για την ελληνική οικονομία, ενώ εξασφαλίζουν την επάρκεια φαρμάκων στην ελληνική αγορά» επεσήμανε ο πρόεδρος της ΠΕΦ, Θεόδωρος Τρύφων.