Φωτο: Shutterstock

Μεταβατική συμφωνία της ΕΥΔΑΠ με το Δημόσιο

Σε μεταβατική συμφωνία διάρκειας έξι μηνών με το Ελληνικό Δημόσιο μέχρι να ολοκληρωθούν οι σχετικές διαβουλεύσεις και να υπογραφεί η οριστική σύμβαση, κατέληξε σήμερα η ΕΥΔΑΠ.

Σε μεταβατική συμφωνία διάρκειας έξι μηνών με το Δημόσιο μέχρι να την υπογραφή της οριστικής σύμβασης, κατέληξε σήμερα η ΕΥΔΑΠ.

Η ανακοίνωση της εταιρείας:

Η ΕΥΔΑΠ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, ενόψει της ανανέωσης του αποκλειστικού της δικαιώματος παροχής υπηρεσιών ύδρευσης και αποχέτευσης στη γεωγραφική περιοχή αρμοδιότητάς της, η Εταιρεία σε συμφωνία με το Ελληνικό Δημόσιο πρόκειται να παρατείνει την υπάρχουσα μεταξύ τους Σύμβαση για έξι (6) μήνες, μέχρις ότου ολοκληρωθούν οι σχετικές διαβουλεύσεις. Η προαναφερθείσα συμφωνία θα τεθεί για επικύρωση στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΥΔΑΠ, αύριο Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Να ανοίξουν τα βιβλιοπωλεία στις 7 Δεκεμβρίου ζητούν οι εκδότες

Όπως αναφέρουν σε επιστολή τους προς τους κ. Γεωργιάδη, Χαρδαλιά και Πέτσα «το άνοιγμα των βιβλιοπωλείων δεν θα αποτελέσει κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, αντιθέτως θα ωφελήσει την ψυχική υγεία».
logistes, forologia, epixeiriseis
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η ηλεκτρονική τιμολόγηση αλλάζει την καθημερινότητα των επιχειρήσεων

Ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γ. Πιτσιλής στην εκδήλωση του ΣΕΒ για την εφαρμογή της πλατφόρμας MyDATA σημείωσε πως θα προσφέρει λύσεις σε όλες τις επιχειρήσεις. Έχουν ξεκινήσει ήδη οι εταιρείες να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα.