ΓΔ: 860.03 -1.76% Τζίρος: 47.63 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: ΑΠΕ

Νέα ψηφιακή πλατφόρμα «e-Λαχαναγορά» από τον ΟΚΑΑ για εύκολες αγορές

Με την πρωτοποριακή εφαρμογή για κινητά e-Λαχαναγορά έχετε ολόκληρη την αγορά στο κινητό σας, για να κάνετε τις παραγγελίες σας εύκολα και με ασφάλεια. Η εφαρμογή e-Λαχαναγορά αναφέρεται σε B2B επιχειρήσεις και επαγγελματίες.

Μία νέα ηλεκτρονική εφαρμογή του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας θα παρουσιάσουν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων 'Αδωνις Γεωργιάδης, και ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΚΑΑ Απόστολος Αποστολάκος την προσεχή εβδομάδα σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του οργανισμού.

Σύμφωνα με ενημέρωση στις εφαρμογές της Google Play στις 26 Απριλίου 2021: «Με την πρωτοποριακή εφαρμογή για κινητά e-Λαχαναγορά έχετε ολόκληρη την αγορά στο κινητό σας, για να κάνετε τις παραγγελίες σας εύκολα και με ασφάλεια. Η εφαρμογή e-Λαχαναγορά αναφέρεται σε B2B επιχειρήσεις και επαγγελματίες. Ανακαλύψτε μεγάλες επιχειρήσεις διάφορων κατηγοριών χονδρικού εμπορίου όπως φρούτα, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά, μυρωδικά.

Με την εφαρμογή e-Λαχαναγορά έχετε τη δυνατότητα:

  •  Να κάνετε την παραγγελία σας
  •  Να δείτε το ιστορικό των παραγγελιών σας και αναλυτικές πληροφορίες
  •  Να αναζητήσετε τις κοντινότερες επιχειρήσεις με ελάχιστη παραγγελία
  •  Να κάνετε τις πληρωμές σας με κάρτα ή μετρητά
  •  Να επιλέξετε delivery ή παραλαβή από το κατάστημα

Κατεβάστε το e-Λαχαναγορά και κάντε τις παραγγελίες σας εύκολα και γρήγορα!».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εξετάζεται χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων στις λαϊκές αγορές

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πωλητών Λαϊκών Αγορών ζήτησε από την κυβέρνηση να επανέλθουν οι αποστάσεις μεταξύ των πάγκων σημειώνοντας την υπεύθυνη στάση που έδειξαν οι άνθρωποι του κλάδου όλο αυτό το διάστημα.