ΓΔ: 873.1 -1.54% Τζίρος: 95.53 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
grammateas_viomixania
Ο Αδ. Γεωργιάδης με τη νέα γ.γ. Βιομηχανίας, Θ. Ευτυχίδου και τον μέχρι σήμερα γενικό γραμματέα, Γ. Κυριακού.

Τα καθήκοντα γ.γ. Βιομηχανίας ανέλαβε η δικηγόρος Θ. Ευτυχίδου

Δεκτή έγινε από τον Α. Γεωργιάδη η παραίτηση, για προσωπικούς λόγους, του μέχρι σήμερα γραμματέα, Γιάννη Κυριακού.

Την τοποθέτηση της δικηγόρου Θέμιδος Ευτυχίδου στη θέση της γενικής γραμματέως Βιομηχανίας ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, αφού έκανε δεκτή την παραίτηση που υπέβαλε, για προσωπικούς λόγους, ο γ.γ. Βιομηχανίας ωάννης Κυριακού.

Ο κ. Α. Γεωργιάδης είχε σήμερα συνάντηση εργασίας με την κα Ευτυχίδου και τον κ. Ι. Κυριακού, μετά το πέρας της οποίας δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Γιάννη Κυριακού για τον ένα χρόνο πολύ καλής συνεργασίας και τη μεγάλη πρόοδο που είχαμε σε όλα τα ανοιχτά ζητήματα, είτε νομοθετικά είτε διαδικαστικά του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων καθώς και για την έναρξη του Εθνικού Συμβουλίου Βιομηχανίας που ήταν ένα πολύ μεγάλο στοίχημα. Παραδίδει τη σκυτάλη στην κυρία Θέμιδα Ευτυχίδου, στην οποία εύχομαι καλή επιτυχία.

Με την κα Ευτυχίδου έχουμε συνεργαστεί ήδη στο παρελθόν, κυρίως σε ζητήματα νομοθεσίας αλλά και παρακολούθησης των μεταρρυθμίσεων για την Παγκόσμια Τράπεζα κι είμαι βέβαιος ότι θα αποτελέσει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για τη δημόσια διοίκηση προχωρώντας όλες τις πρωτοβουλίες που έχουμε αναλάβει και τηρώντας σφιχτά όλα τα χρονοδιαγράμματα».

Ο κ. Ιωάννης Κυριακού επισήμανε:

«Ήθελα να ευχαριστήσω τον υπουργό, κ. Άδωνι Γεωργιάδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε καθ’ όλη την περίοδο της θητείας μου και για τη στήριξη στο έργο που έγινε την περίοδο αυτή. Προχωρήσαμε μια σειρά θεμάτων ιδιαίτερα σημαντικών, που αφορούσαν τόσο στα θέματα βιομηχανικής πολιτικής όσο και τα θέματα στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, των επιχειρηματικών πάρκων, των τεχνικών επαγγελμάτων και πολλών άλλων. Παραδίδω τη σκυτάλη στην κυρία Θέμιδα Ευτυχίδου σίγουρος κι εγώ ότι το έργο αυτό θα συνεχιστεί».

Η νέα γ.γ. Βιομηχανίας, Θέμις Ευτυχίδου υπογράμμισε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον υπουργό, κ. Γεωργιάδη και τον γενικό γραμματέα, κ. Κυριακού. Με τιμά ιδιαίτερα η πρόταση αυτή. Αναλαμβάνω τα καθήκοντά μου με ευθύνη και πιστεύω ότι θα έχουμε αγαστή και άριστη συνεργασία για να φέρουμε εις πέρας το δύσκολο έργο μας».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

adonis-georgiadis-άδωνις-γεωργιάδης
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γεωργιάδης: Τα σούπερ μάρκετ να «απορροφήσουν» τις αυξήσεις των τιμών

Ο υπ. Ανάπτυξης υπογράμμισε ακόμη ότι ο «πληθωρισμός είναι εισαγόμενος», ενώ τόνισε ότι οι αρμόδιοι φορείς παρακολουθούν στενά την αγορά προκειμένου να μην υπάρξουν φαινόμενα κερδοσκοπίας.