ΓΔ: 866.73 -0.12% Τζίρος: 83.52 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Dior - Milos
Φωτο: ΑΠΕ

Στο νησί της Μήλου η καλοκαιρινή κολεξιόν του οίκου Dior για το 2022

Η επικεφαλής της Dior, Μαρία Γ. Κιουρί, δεν έχει κρύψει την μεγάλη της αγάπη στην Ελλάδα και την ιστορία του τόπου αφιερώνοντας την κολεξιόν στην χώρα μας.

Εμπνευσμένη από την αρχαία Ελλάδα είναι η κολεξιόν του οίκου Dior για το 2022. Στο βίντεο που μοιράστηκε στο instagram ο διάσημος οίκος, δείχνει τις ομορφιές της Μήλου. Η επικεφαλής της Dior, Μαρία Γ. Κιουρί, δεν έχει κρύψει την μεγάλη της αγάπη στην Ελλάδα και την ιστορία του τόπου αφιερώνοντας την κολεξιόν στην χώρα μας, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το νησί έχει ενισχύσει τη διεθνή εικόνα του το τελευταίο διάστημα χάρη στις μεθοδικές κινήσεις εμπέδωσης της φήμης του και αποτελεί πλέον ένα παγκόσμιας εμβέλειας προορισμό, τονίζει η εταιρία που έχει αναλάβει την επικοινωνιακή προβολή του νησιού.

Στην Μήλο, παρουσιάζονται τα νέα ρούχα του οίκου, ως μια ωδή στην θηλυκότητα και αφηγείται την αγάπη της αδελφοσύνης. Κάποια κομμάτια, θυμίζουν γυναικείες μυθολογικές φιγούρες. 

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιφυλακτικοί οι ευρωπαίοι μικρομεσαίοι για το ενεργειακό σχέδιο της ΕΕ

Ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς σημείωσε πως παρά τις επιφυλάξεις οι ευρωπαϊκές μικρομεσαίες επιχειρήσεις υποστηρίζουν αρκετά σημεία του σχεδίου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έλληνες εφοπλιστές: Αναγκαία η ίδρυση ενός Ταμείου για τη ναυτιλία

Η πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Μελίνα Τραυλού σημείωσε πως η αρχή «ο ρυπαίνων πληρώνει» αποτελεί βασικό πυλώνα της ευρωπαϊκής περιβαλλοντικής νομοθεσίας και είναι υποχρέωση δεσμευτική για όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το ενδιαφέρον επενδυτών συγκεντρώνουν οι neobanks στην Ελλάδα

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας Επενδύσεων Χ. Λαμπρόπουλος τόνισε επίσης πως υπάρχει η διάθεση να υποστηριχθεί περισσότερο το οικοσύστημα των κεφαλαίων επιχειρηματικών συμμετοχών της Ελλάδας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εγκαινιάστηκε ο πρώτος σταθμός ανεφοδιασμού υδρογόνου για οχήματα

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων σημείωσε πως η Ελλάδα καταφέρνει και αξιοποιεί το υψηλού επιπέδου επιστημονικό δυναμικό αναπτύσσοντας μια πρωτοποριακή τεχνολογία για το υδρογόνο.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κ. Κόλλιας: Ενθαρρυντική η έκπτωση 30% για τις συγχωνεύσεις

Ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος σημείωσε πως είναι σημαντικό ότι απαλλάσσεται από τον φόρο εισοδήματος, το εισόδημα που προκύπτει από την υπεραξία μεταβίβασης στοιχείων της νέας εταιρείας σε τρίτο, υπό κάποιες προϋποθέσεις.