ΓΔ: 1021.16 -2.97% Τζίρος: 91.68 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Επ. Κεφαλαιαγοράς: Άδεια λειτουργίας στην «Α.Ε.Ε.Α.Π. ΧΑΝΙΩΝ»

Αποφάσισε την παροχή άδειας λειτουργίας στην υπό σύσταση εταιρία με την επωνυμία «ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ» και διακριτικό τίτλο «Α.Ε.Ε.Α.Π. ΧΑΝΙΩΝ».

Την παροχή άδειας λειτουργίας στην υπό σύσταση εταιρεία με την επωνυμία ΑΕΕΑΠ Χανίων αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά τη σημερινή του συνεδρίαση. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επιτροπής: 

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 968η/31.10.2022 συνεδρίασή του αποφάσισε την παροχή άδειας λειτουργίας στην υπό σύσταση εταιρία με την επωνυμία «ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ» και διακριτικό τίτλο «Α.Ε.Ε.Α.Π. ΧΑΝΙΩΝ», για τη λειτουργία της ως Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 2778/1999 και ως οργανισμού εναλλακτικών επενδύσεων (ΟΕΕ) με εσωτερική διαχείριση, σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 1 (β) του άρθρου 5 και της παραγράφου 3 του άρθρου 6 του ν. 4209/2013».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΛΑΝΑΚΑΜ-ΕΝΔΥΣΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Πρόστιμο 64.000 ευρώ σε μέλη του ΔΣ της ΛΑΝΑΚΑΜ

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της Επιτροπής, μέλος του ΔΣ που είχε διοριστεί ως μη εκτελεστικό κρίθηκε ότι είχε εκτελεστικά εταιρικά καθήκοντα και ταυτόχρονα εκτελούσε χρέη προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου, ο οποίος απαιτείται να είναι ανεξάρτητος.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

B. Λαζαράκου: Η Επιτροπή υπηρετεί το ρόλο της με αποτελεσματικότητα

Η πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφέρθηκε στο έργο της Επιτροπής η οποία όπως τόνισε έχει αποδείξει ότι λειτουργεί αμερόληπτα και αντικειμενικά και ανταποκρίνεται στα καθήκοντά της.
Epitropi Kefalaiagoras, Lazarakou
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς – IOSCO: Στο επίκεντρο η προστασία των καταναλωτών

Στη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν επίσης σημαντικά ζητήματα για την ευρωπαϊκή περιφέρεια αλλά και το διεθνές περιβάλλον, όπως η βιώσιμη χρηματοδότηση, και οι εθνικές πρωτοβουλίες για την προστασία των ιδιωτών επενδυτών.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Β. Λαζαράκου: Να μην χαθεί το στοίχημα του εσωτερικού ελέγχου

Σύμφωνα με την πρόεδρο της Επ. Κεφαλαιαγοράς υποστήριξε ότι υπήρξαν δυσκολίες στην εφαρμογή της νομοθεσίας σε κάποιες εταιρείες, όπως το κόστος, καθώς η νέα νομοθεσία έφερε αυξημένες δαπάνες.
Epitropi Kefalaiagoras, Lazarakou
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Β. Λαζαράκου: Οι τρεις παράγοντες για ανάπτυξη της εγχώριας κεφαλαιαγοράς

Η πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς δήλωσε πως για την ανάπτυξη της εγχώριας κεφαλαιαγοράς πρέπει να ληφθεί υπόψη το φορολογικό πλαίσιο, ο σχεδιασμός νέων προϊόντων και η περαιτέρω χρήση νέων τεχνολογιών.