ΓΔ: 2513.22 0.84% Τζίρος: 242.89 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Γιάννης Χατζηθεοδοσίου ομιλία
Ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου συμμετέχει σε διαδικτυακή εκδήλωση του επιμελητηρίου με δημόσια ομιλία.

Χατζηθεοδοσίου: Αναγκαιότητα η χώρα να αποκτήσει σταθερή κυβέρνηση

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών τόνισε ότι δεν πρέπει να χαθεί καθόλου χρόνος στην αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που ταλανίζουν την οικονομία και την αγορά.

«Αναγκαιότητα η χώρα να αποκτήσει σταθερή κυβέρνηση το ταχύτερο δυνατό». Αυτό σημειώνει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών.

Συγκεκριμένα ο κ. Χατζηθεοδοσίου δήλωσε: «Ο λαός αποφάσισε και έδωσε με την ψήφο του μία μεγάλη νίκη στο κυβερνών κόμμα. Η εξέλιξη αυτή προκαλεί σημαντικές αλλαγές σε όλο το πολιτικό σκηνικό αλλά και στους κομματικούς συσχετισμούς.

Αυτό όμως που δεν αλλάζει είναι η ανάγκη της χώρας να προχωρήσει μπροστά, με τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και με πρωταγωνίστριες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Κρίνοντας από το συνολικό αποτέλεσμα της εκλογικής μάχης, εκτιμώ ότι δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για τον σχηματισμό κυβέρνησης. Αναμένεται να πάμε σε δεύτερες κάλπες με ταχύτερες διαδικασίες, κάτι που μόνο θετικά μπορώ να το δω.

Γιατί δεν πρέπει να χαθεί καθόλου χρόνος στην αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που ταλανίζουν την οικονομία και την αγορά και αυτό νομίζω ότι το έχουν καταλάβει όλοι. Οπότε αποτελεί άμεση προτεραιότητα ο σχηματισμός μίας σταθερής κυβέρνησης προκειμένου να ασχοληθεί με τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής, κάτι που οι άνθρωποι της αγοράς είχαμε επισημάνει ως αναγκαιότητα από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιάννης Χατζηθεοδοσίου ομιλία
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χατζηθεοδοσίου για εκπτώσεις: Στήριξη των ΜμΕ σημαίνει στήριξη της κοινωνίας

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ) , Γ. Χατζηθεοδοσίου, τονίζει πως στηρίζοντας τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, οι πολίτες ενισχύουν την κοινωνία, ενόψει της έναρξης των θερινών εκπτώσεων στις 13 Ιουλίου, που αναμένουν με αγωνία νοικοκυριά και καταστήματα.
Νίκος Ανδρουλάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: 7 προτάσεις για ΜμΕ και αιχμηρή κριτική στην κυβερνητική πολιτική

Ο Νίκος Ανδρουλάκης παρουσίασε 7 προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, με έμφαση σε 120 δόσεις για ρύθμιση οφειλών, προστασία πρώτης κατοικίας και ακατάσχετο επαγγελματικό λογαριασμό.
Νίκος Δένδιας πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Δένδιας: Η «Ατζέντα 2030» φέρνει τεχνολογικές αλλαγές στις Ένοπλες Δυνάμεις

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, παρουσίασε στο ΕΕΑ την «Ατζέντα 2030», δίνοντας έμφαση στο ΕΛΚΑΚ, την αμυντική καινοτομία, τις ΜμΕ και την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων.
Νίκος Δένδιας πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ν. Δένδιας ενημέρωσε το ΕΕΑ για την υλοποίηση της «Ατζέντας 2030»

Ο Νίκος Δένδιας ενημέρωσε το ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για την υλοποίηση της «Ατζέντας 2030» και τις δυνατότητες ανάπτυξης της αμυντικής βιομηχανίας με έμφαση στην καινοτομία και την τεχνολογία.