ΓΔ: 1481.11 0.23% Τζίρος: 37.89 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:31:35 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

ΑΑΔΕ: Λουκέτο σε γνωστό beach bar στην Βουλιαγμένη, δεν έκοβε αποδείξεις

Oι ελεγκτές της ΑΑΔΕ διαπίστωσαν ότι η επιχείρηση, τη συγκεκριμένη στιγμή, είχε «ξεχάσει »δεν είχε κόψει τέσσερις αποδείξεις συνολικού ύψους 700 ευρώ.

Ακόμα μία περίπτωση φοροδιαφυγής γνωστού κέντρου στην παραλία εντόπισαν οι ελεγκτές της ανεξάρτητης αρχής δημοσίων εσόδων. Πρόκειται για γνωστό beach bar το οποίο βρίσκεται στην Βουλιαγμένη.

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση, μέσα στα πρώτα λεπτά της επίσκεψης τους, οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ βρήκαν ότι η επιχείρηση, τη συγκεκριμένη στιγμή, δεν είχε κόψει τέσσερις αποδείξεις συνολικού ύψους 700 ευρώ.

Αμέσως, προχώρησαν στην επιβολή των προβλεπόμενων προστίμων και στο σφράγισμα της επιχείρησης για δύο ημέρες.

Να σημειωθεί πως το γεγονός ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση είχε επιλέξει να μην κόψει αποδείξεις στα τραπέζια, που είχαν κάνει μεγάλους λογαριασμούς, οδήγησε τους ελεγκτές να ζητήσουν συγκεκριμένα στοιχεία από την φορολογική συμπεριφορά του beach bar, ώστε να διαπιστώσουν εάν υπάρχουν και άλλες παραβάσεις το προηγούμενο διάστημα.

Η έρευνα συνεχίζεται εις βάθος και για προηγούμενες χρήσεις.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Λουκέτα σε καταστήματα εστίασης και πρόστιμα - φωτιά για φοροδιαφυγή

Συνεχίζεται το «σαφάρι» της ΑΑΔΕ στην Αττική για τον εντοπισμό επιχειρήσεων που «ξεχνούν» να εκδώσουν αποδείξεις. Καταστήματα εστίασης σε Γλυφάδα και Κουκάκι τα πρόσφατα «λαβράκια».