ΓΔ: 1392.62 0.84% Τζίρος: 117.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

«Λουκέτα» και πρόστιμα σε γνωστά κλαμπ σε παραλιακή και Σαντορίνη

Και στα δυο γνωστά κλαμπ διαπιστώθηκαν ότι δεν είχαν κοπεί αποδείξεις αρκετών χιλιάδων ευρώ για τον λόγω αυτό και γίνεται έλεγχος της φορολογικής τους συμπεριφοράς.

Δύο νέες περιπτώσεις φοροδιαφυγής εντόπισαν οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ σε γνωστά κλαμπ στην παραλιακή λεωφόρο της Αττικής και τη Σαντορίνη και επέβαλαν «λουκέτο» 48 ωρών και πρόστιμα.

Ειδικότερα, σε γνωστό κλαμπ της παραλιακής λεωφόρου στον Άλιμο, κατά τη διάρκεια παράστασης γνωστού τραγουδιστή, διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν κοπεί 15 αποδείξεις, συνολικής αξίας 605 ευρώ. Στην επιχείρηση μπήκε «λουκέτο» για 48 ώρες.

Επίσης, στη Σαντορίνη, σε διάσημο κλαμπ που βρίσκεται μέσα σε ξενοδοχείο, οι ελεγκτές βρήκαν ότι δεν είχαν εκδοθεί 3.726 αποδείξεις αξίας 355.000 ευρώ. Δεδομένου ότι πρόκειται για επιχείρηση που λειτουργεί μέσα σε ξενοδοχειακή μονάδα, επιβλήθηκε το πρόστιμο που αναλογεί χωρίς το 48ωρο «λουκέτο», ενώ προβλέπεται και επιπλέον χρηματική ποινή μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος της φορολογικής συμπεριφοράς του κλαμπ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Λουκέτα σε καταστήματα εστίασης και πρόστιμα - φωτιά για φοροδιαφυγή

Συνεχίζεται το «σαφάρι» της ΑΑΔΕ στην Αττική για τον εντοπισμό επιχειρήσεων που «ξεχνούν» να εκδώσουν αποδείξεις. Καταστήματα εστίασης σε Γλυφάδα και Κουκάκι τα πρόσφατα «λαβράκια».