ΓΔ: 2653.53 0.81% Τζίρος: 266.52 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης
Φώτο: Shutterstock

Υπέρ των πληγέντων το 10% των εσόδων από τα εισιτήρια της φετινής ΔΕΘ

Η ενίσχυση αφορά πληγέντες του Έβρου και της Θεσσαλίας ενώ το πρόγραμμα των Music Events Live, που ξεκινά αύριο και θα πραγματοποιηθεί κανονικά, θα είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που βίωσαν και βιώνουν δραματικές στιγμές.

Υπέρ των πληγέντων από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία και τις πυρκαγιές στον Έβρο, θα διατεθεί το 10% των εσόδων από τα εισιτήρια της 87ης ΔΕΘ (9-17/9), με ελάχιστο ποσό τις 100.000 ευρώ, ενώ το πρόγραμμα των Music Events Live, που ξεκινά αύριο και θα πραγματοποιηθεί κανονικά, θα είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που βίωσαν και βιώνουν δραματικές στιγμές. Αυτό επισημαίνει με σημερινή της ανακοίνωση η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo.

«Ο εθνικός εκθεσιακός φορέας, θα στηρίξει με την πολύτιμη παρουσία του κόσμου που αγαπά τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, θεωρώντας χρέος του να σταθεί στο πλευρό τους με τα μέσα που διαθέτει, σε συνεργασία πάντα με τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς, και καλεί όλους να συνδράμουν την πρωτοβουλία του, γεμίζοντας το εκθεσιακό κέντρο και αυξάνοντας το ποσό που θα διατεθεί προς βοήθεια», επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ΔΕΘ-Helexpo.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα των συναυλιών της 87ης ΔΕΘ έχει ως εξής: αύριο 11 Σεπτεμβρίου στη σκηνή ανεβαίνει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, και ακολουθούν μέχρι και τις 17/9 οι Θοδωρής Φέρρης και Josephine, αφιέρωμα στην Tina Turner, musical tribute «One Night Of Tina» από το West End του Λονδίνου, Γλυκερία και Μελίνα Ασλανίδου, Κώστας Μακεδόνας και Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μιχάλης Χατζηγιάννης και Πέτρος Ιακωβίδης και Ήβη Αδάμου. Το κοινό μπορεί να παρακολουθεί τις συναυλίες δωρεάν, μόνο με το εισιτήριο εισόδου στην 87η ΔΕΘ, όπως σημειώνει η ΔΕΘ-Helexpo.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλέξης Τσίπρας ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Ρωμανός: Η παρουσία του Τσίπρα στη ΔΕΘ είναι το μεγαλύτερο δώρο

Ο Νίκος Ρωμανός, διευθυντής Ψηφιακής Επικοινωνίας του πρωθυπουργού, επέκρινε τις αναφορές Τσίπρα σε ηθική και διαφάνεια, τονίζοντας πως δεν υπάρχουν στοιχεία για τη χρηματοδότηση του κόμματός του και αμφισβητώντας τη σειρά στη ΔΕΘ.
Θανάσης Κοντογεώργης πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θ. Κοντογεώργης: Πρωταρχικός στόχος η αύξηση εισοδημάτων και η μείωση χρέους

Ο Θ. Κοντογεώργης δήλωσε πως η Ελλάδα ενισχύει τη διπλωματία και την άμυνά της, ενώ κατηγόρησε την αντιπολίτευση για λαϊκισμό και υποτίμηση των κυβερνητικών επιτυχιών σε ΑΟΖ και εξοπλισμούς, τονίζοντας τη σοβαρή εξωτερική πολιτική.
Λογότυπο ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η Εθνική Πρωτοβουλία Τιμών είναι μέτρο βιτρίνας πριν τη ΔΕΘ

Ο ΣΥΡΙΖΑ επικρίνει την κυβέρνηση για ανεπαρκή μέτρα κατά της ακρίβειας, απορρίπτοντας την Εθνική Πρωτοβουλία Μείωσης Τιμών ως επικοινωνιακό τέχνασμα. Επισημαίνει ότι τα νοικοκυριά δεν στηρίζονται ουσιαστικά.
σημαία ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήμερα συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Σήμερα στις 17:00 συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα γραφεία «Μίμης Δαρειώτης», με αντικείμενο τον απολογισμό της προηγούμενης συνεδρίασης, την προετοιμασία της ΔΕΘ και τον σχεδιασμό επόμενων δράσεων.