ΓΔ: 1193.32 -0.90% Τζίρος: 76.30 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ONEX

Naypigeia-Elefsinas-ONEX

Πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Ναυπηγείων εξελέγη ο Πάνος Ξενοκώστας

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ONEX έκανε λόγο για την δημιουργία ενός ισχυρού θεσμικού φορέα που θα λειτουργήσει ως καταλύτης στη μετάβαση της εγχώριας ναυπηγικής βιομηχανίας στην επόμενη ημέρα.
businessdaily-Naypigeia-Elefsinas-ONEX
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε χρόνο ρεκόρ έτοιμη στα Ναυπηγεία Ελευσίνας η Panamax δεξαμενή

Η πιο σύγχρονη δεξαμενή στην Ελλάδα, με σύστημα έξυπνης διαχείρισης. Μετά τον εκσυγχρονισμό και της Panamax στο Νεώριο Σύρου, θα λειτουργούν ως μια από τις μεγαλύτερες ναυπηγικές μονάδες στην Ανατ. Μεσόγειο.
ONEX-Xenokostas-Syros
ESG

Η ONEX καλύπτει τα έξοδα διαμονής των γιατρών που μετακινούνται στη Σύρο

Ο όμιλος εξασφαλίζει με τη χορηγία την πληρωμή στέγης για τους γιατρούς που θα μετακινηθούν στη Σύρο κατά την καλοκαιρινή περίοδο, ώστε να διασφαλιστεί η καλή λειτουργία του νοσοκομείου του νησιού.
Elefsina-Shipyards-Naypigeia
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διευρύνονται οι δυνατότητες παραγωγής πολεμικών πλοίων στην Ελευσίνα

ΟΝΕΧ και Fincantieri αναπτύσσουν δυναμικά τις παραγωγικές δυνατότητες των Ναυπηγείων Ελευσίνας στο πλαίσιο της συμφωνίας που προβλέπει από την κατασκευή κορβετών μέχρι και των πιο προηγμένων πλοίων επιφάνειας.
Limani Eleusinas
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΝΕΧ και Cisco ενώνουν δυνάμεις για «smart» ναυπηγείο στην Ελευσίνα

Επιταχύνεται ο ψηφιακός μετασχηματισμός των Ναυπηγείων Ελευσίνας μέσα από μια σειρά έργων που σχετίζονται με την ανάπτυξη υποδομών 5G και εφαρμογές IoT, ενώ συνεχίζεται το πρόγραμμα αναβάθμισης των εγκαταστάσεων.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γεωργιάδης κατά ΓΣΕΕ: Γιατί δεν πληρώθηκε δώρο Πάσχα στα Ναυπηγεία Ελευσίνας

Στην αντεπίθεση βγήκε ο υπουργός Ανάπτυξης μετά την ανακοίνωση της ΓΣΕΕ για μη καταβολή δώρου Πάσχα στους εργαζόμενους των Ναυπηγείων Ελευσίνας. «Δεν θα τους αφήσουμε να αφήσουν πάλι τους εργάτες στο δρόμο», λέει ο υπουργός.
Elefsina-Naypigeia-Shipyards
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ONEX: H Ελλάδα διεθνές κέντρο R&D για την ενεργειακή μετάβαση στη ναυτιλία

Η Κορεατική κυβέρνηση επέλεξε τα Ναυπηγεία Ελευσίνας για το νέο Κέντρο Καινοτομίας και Ανάπτυξης σχετικά με την μετατροπή - αναβάθμιση πλοίων συμβατικής τεχνολογίας σε “Eco-Friendly”.