ΓΔ: 789.3 -2.02% Τζίρος: 40.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:28:37 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ONEX

elefsina_naypigeio
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ξεμπλοκάρει με εντολή του πρωθυπουργού η εξυγίανση των Ναυπηγείων Ελευσίνας

Νομοθετική ρύθμιση εντός 15θημέρου, ώστε να ξεπεραστούν τυπικά εμπόδια και να κατατεθεί στο δικαστήριο το σχέδιο εξυγίανσης από την ONEX. Νέα δεδομένα για την αμυντική βιομηχανία μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.
elefsina_naypigeio
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ναυπηγεία Ελευσίνας: Στον αέρα η εξυγίανση, δεν υπογράφει το υπ. Άμυνας

Αναρμόδιο να εγκρίνει το σχέδιο εξυγίανσης δηλώνει το υπουργείο Άμυνας και μεταθέτει την ευθύνη στο υπουργείο Οικονομικών, δημιουργώντας έντονη αβεβαιότητα για την τύχη του σχεδίου διάσωσης.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γεωργιάδης: Θα σωθούν τα Ναυπηγεία Ελευσίνας, τα χρειάζεται το Ναυτικό

Μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου θα έχει εγκριθεί το σχέδιο εξυγίανσης από το υπουργείο Άμυνας, τονίζει ο υπουργός Ανάπτυξης. Αναγκαία η συμμετοχή τους στα εξοπλιστικά προγράμματα του Πολεμικού Ναυτικού.
elefsina_naypigeio
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Προχωρά η συνεργασία Onex - Fincantieri για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας

Οι δύο πλευρές εξετάζουν κοινά έργα ναυπήγησης και επισκευής πλοίων για την ελληνική και διεθνή αγορά. Μεγάλο μέρος των εργασιών θα πραγματοποιείται στα Ναυπηγεία Ελευσίνας. Διερεύνηση συνεργασιών με ελληνικές εταιρείες.
elefsina_naypigeio
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ψυχρολουσία από το υπουργείο Άμυνας για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας

Με μια ανακοίνωση που αφήνει πολλά ερωτηματικά, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ουσιαστικά παίρνει πίσω τη δέσμευσή του για έγκριση του σχεδίου εξυγίανσης των Ναυπηγείων Ελευσίνας ως τις 15 Φεβρουαρίου.
elefsina_naypigeio
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ναυπηγεία Ελευσίνας: Σπάει το μπλόκο από το υπ. Άμυνας στην εξυγίανση

Δέσμευση Παναγιωτόπουλου ότι το υπουργείο θα έχει εγκρίνει το σχέδιο ως τις 15 Φεβρουαρίου για να κατατεθεί στο δικαστήριο. Αρχικά σχεδιαζόταν να εγκριθεί εντός εξαμήνου (!). Έντονη αβεβαιότητα για κορβέτες και Fincantieri.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε προσφυγή στη δικαιοσύνη μετά από επίθεση «Ρουβίκωνα» προχωρά η ΟΝΕΧ

Η προσφυγή καταφθάνει μετά από επίθεση μελών του «Ρουβίκωνα» στα γραφεία του ομίλου στην Αθήνα, ενώ στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «σύντομα όλοι οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν απέναντι στη Δικαιοσύνη».
elefsina_naypigeio
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ναυπηγεία Ελευσίνας: «Πρόσω ολοταχώς» για το σχέδιο εξυγίανσης

Στην κυβέρνηση και τις τράπεζες το σχέδιο εξυγίανσης για να πάρει εγκρίσεις και να κατατεθεί στο δικαστήριο. Καθοριστικής σημασίας η συμμετοχή της Fincantieri στο εξοπλιστικό πρόγραμμα του Πολεμικού Ναυτικού.