ΓΔ: 907.45 0.37% Τζίρος: 26.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:20:52 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΟΠΕΚΕΠΕ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρ. Πειραιώς: Σύμβαση με το Δημόσιο για την πληρωμή των κοινοτικών ενισχύσεων

Το έργο συνδέεται με χρηματοδότηση από την Τράπεζα έως 2,5 δισ. ευρώ, ετησίως. Στόχος είναι η έγκαιρη πληρωμή των κοινοτικών- εθνικών ενισχύσεων, που προβλέπονται από την Κοινή Αγροτική Πολιτική.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γ. Γεωργαντάς: Η νέα πλατφόρμα δίνει ώθηση στο ψηφιακό άλμα των αγροτών

Τις πρώτες ημέρες λειτουργίας της νέας πλατφόρμας, οι αιτήσεις που οριστικοποιούνταν ανά ημέρα ανέρχονταν σε περίπου στις 4.000, τις τελευταίες ημέρες έχει ανέβει ο ρυθμός καθώς οριστικοποιούνται 9.000 ανά ημέρα.
OPEKEPE
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόεδρος ΟΠΕΚΕΠΕ: Τι γίνεται με την εκκαθάριση της βασικής ενίσχυσης

Ο κ. Μελάς μίλησε για τις αλλαγές στις οποίες προχώρησε ο Οργανισμός, σχετικά με την χορήγηση των ενισχύσεων του ημερολογιακού έτους 2021 αλλά και γιατί αυτές πραγματοποιήθηκαν στο τέλος της προγραμματικής περιόδου.
ypourgeio-agrotikis-anaptyxhs
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Υπό έλεγχο όσοι δήλωσαν στον ΟΠΕΚΕΠΕ δημόσιες εκτάσεις ως ιδιωτικές

Παράλληλα, το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανέλαβε πρωτοβουλία για τη διασφάλιση της διαφάνειας και δικαιοσύνης στη χορήγηση των αγροτικών ενισχύσεων, οι οποίες καταβάλλονται από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
OPEKEPE
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έπιασαν αγρότες που ζήτησαν επιδότηση για κτήματα στη Β. Μακεδονία

Επιτήδειοι δήλωναν καλλιεργήσιμες εκτάσεις στο Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης και Ελέγχου (ΟΣΔΕ) οι οποίες βρίσκονταν ...εκτός ελληνικής επικράτειας και συγκεκριμένα στη Βόρεια Μακεδονία.