ΓΔ: 792.73 -0.67% Τζίρος: 51.87 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΟΤΕ

Κλείνει με δικαστική απόφαση η υπόθεση Siemens, αθώοι όλοι όσοι είχαν κατηγορηθεί

Σήμερα, 16 χρόνια μετά την εισαγωγή του «σκανδάλου Siemens» στην ελληνική δικαιοσύνη, το δικαστήριο ανακοίνωσε ότι οι 20 από τους 22 συνολικά κατηγορούμενους, κρίνονται αθώοι, είτε κατά πλειοψηφία είτε ομόφωνα.
Optiki Ina, Fiber, Internet, Diadiktyo, Tilepikoinonies
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πώς καταρρέουν οι τιμές για σούπερ γρήγορες συνδέσεις στο ίντερνετ

Ο καταναλωτής μπορεί να βρει πλέον στην αγορά μια σύνδεση των 300mbps στην τιμή που πλήρωνε πριν λίγα χρόνια για μια απλή γραμμή των 50mbps. Οι επενδύσεις των παρόχων και η ένταση στον ανταγωνισμό.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΤΕ: Με 45 έως 70 ευρώ προσφέρει τις super fast ταχύτητες

Τα νέα εμπορικά πακέτα των υπερυψηλών ταχυτήτων φέρνει στην αγορά ο ΟΤΕ για νοικοκυριά και επιχειρήσεις με τις τιμές να διαμορφώνονται ακόμα χαμηλότερα αν οι συνδρομητές κάνουν χρήση του κουπονιού Super Fast Broadband.
ote-cosmote
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Την ψηφιοποίηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Κύπρου ανέλαβε ο ΟΤΕ

Το έργο που ανέλαβε ο τηλεπικοινωνιακός πάροχος στοχεύει να αναβαθμίσει τις διαδικασίες και τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες αλλά και τον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό των δημόσιων μονάδων Υγείας.
internet-diadiktyo-fiber
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Υπερδιπλάσιο το κόστος για γρήγορο ίντερνετ στην Ελλάδα έναντι της ΕΕ

Το αργό ελληνικό ίντερνετ παραμένει από τα ακριβότερα της Ευρώπης, καθώς το κόστος των Ελλήνων για υψηλές ταχύτητες είναι έως και 141% υψηλότερο από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. «Φωτιά» το κόστος μετάβασης στις υψηλές ταχύτητες.
Diktyo 5G
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το «θαύμα» στην ανάπτυξη των δικτύων 5G: Πώς η Ελλάδα κλέβει την παράσταση

Η Ελλάδα αποτελεί μια από τις τέσσερις πανευρωπαϊκά χώρες που έχουν προχωρήσει στην εκχώρηση φάσματος στα δίκτυα 5G που ξεπερνά το 90%. Με ευρωπαϊκές ταχύτητες τρέχει και η πληθυσμιακή κάλυψη του δικτύου στην Ελλάδα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Άρχισαν να φέρνουν έσοδα στον ΟΤΕ τα δίκτυα οπτικής ίνας στο σπίτι

Έφτασαν τις 700.000 οι εγκατεστημένες παροχές FTTH, ενώ ήδη 92.000 συνδρομητές έχουν κάνει τη μετάβαση στις νέες υπηρεσίες, δίνοντας ώθηση στα έσοδα της εταιρείας. Παρά τις μεγάλες επενδύσεις, ο ΟΤΕ μειώνει τον δανεισμό του.
Optiki Ina, Fiber, Internet, Diadiktyo, Tilepikoinonies
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τρέχει η ΔΕΗ για να μπει από το 2023 στην αγορά των τηλεπικοινωνιών

Συμβάσεις με παρόχους από τον επόμενο χρόνο και πριν ακόμη αναπτυχθεί πλήρως το πανελλαδικό δίκτυο θα επιδιώξει η ΔΕΗ. Θα προσφέρει χαμηλότερες τιμές από τον ΟΤΕ και τα οφέλη αναμένεται ότι θα μεταφερθούν εν μέρει στους καταναλωτές.
ote-cosmote
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Βασιλιάς» ο ΟΤΕ στη σταθερή τηλεφωνία με συνεχή αύξηση των μεριδίων του

Σε ανοδική τροχιά βρίσκονται τα μερίδια αγοράς του ΟΤΕ στις τηλεπικοινωνίες την τελευταία πενταετία, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΕΤΤ. Στο ίδιο χρονικό διάστημα, η αγορά συρρικνώθηκε από 5 παρόχους σε 3. Σχεδόν αδύνατη η είσοδος νέου παίκτη στη χονδρική.