ΓΔ: 1407.91 -2.12% Τζίρος: 87.80 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:17:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

PEPCO

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στην... επίθεση η πολωνική Pepco, έφτασε τα 27 καταστήματα στην Ελλάδα

Ο πολωνικός όμιλος είχε αυξημένα έσοδα κατά 11% το πρώτο τρίμηνο της χρήσης, κυρίως χάρη στη συστηματική επέκταση των αλυσίδων του. Προβληματισμός για την Ερυθρά Θάλασσα και τις επιπτώσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Τρέχει» η επέκταση της Pepco στην Ελλάδα με νέο κατάστημα στην Παιανία

Ο πολωνικός όμιλος πλέον λειτουργεί 27 καταστήματα στην χώρα μας ενώ αναμένεται να προσθέσει ακόμη 400 νέα σημεία πανευρωπαϊκά μέσα στο 2024. Αύξησε τις πωλήσεις του συνολικά κατά 17% φέτος συγκριτικά με την περσινή χρήση.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κατώτερος των προσδοκιών ο ρυθμός ανάπτυξης της πολωνικής Pepco

Τα νέα καταστήματα ώθησαν τις πωλήσεις του ομίλου, όμως σε συγκρίσιμη βάση ο τζίρος της αλυσίδας μειώθηκε. Νέα πρόσωπα στις θέσεις ευθύνης αναμένεται να ανασυντάξουν το στρατηγικό πλάνο του πολωνικού retailer.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δύο νέα καταστήματα Pepco ετοιμάζονται σε εμπορικά πάρκα της Trade Estates

H Trade Estates ΑΕΕΑΠ, εταιρεία του ομίλου Fourlis, διευρύνει τη συνεργασία της με την Pepco, τη γνωστή αλυσίδα ειδών ένδυσης και διακόσμησης σπιτιού, με δύο νέα καταστήματα σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Από μηδέν σε 15 καταστήματα η Pepco μέσα σε μόλις εννέα μήνες

Ο πολωνικός όμιλος ανοίγει αύριο το νέο του κατάστημα στο Κιλκίς σε υλοποίηση του πλάνου εντατικής διεύρυνσης της παρουσίας του πανευρωπαϊκά. Αυξημένες πωλήσεις κατά 22% το πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας χρήσης.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Το πρόβλημα με τιτλοποιήσεις, η επεισοδιακή ΓΣ της ΕΧΑΕ και η Ζωή παίρνει φόρα

Γιατί οι τιτλοποιήσεις προ πανδημίας δεν πιάνουν τους στόχους, ο Ηρακλής για τους «μικρούς», η σύγκρουση διοίκησης – εργαζομένων της ΕΧΑΕ, πώς η Ζ. Κωνσταντοπούλου έκανε άνω κάτω το κόμμα, το ρωσικό πετρέλαιο και οι εφοπλιστές.
Pepco
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ξεπέρασε το 20% η αύξηση πωλήσεων του ομίλου Pepco στο εξάμηνο

Ο όμιλος επεκτείνει την παρουσία του πανευρωπαϊκά, διαθέτοντας επενδυτικά κονδύλια 400 εκατ. ευρώ για φέτος. Το δέκατο κατάστημα της αλυσίδας Pepco στη χώρα μας θα ανοίξει το επόμενο διάστημα στην Παιανία.
Pepco
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ενισχύει την παρουσία της η Pepco, διευρύνει το δίκτυο καταστημάτων

Το νέο κατάστημα στην Παιανία, που αποτελεί ακίνητο της Premia Properties, αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του τον Ιούνιο του 2023 και η διάρκεια μίσθωσης είναι 10 έτη, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.