ΓΔ: 904.09 0.09% Τζίρος: 65.69 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

PFIZER

Pfizer-kentro-thessaloniki

Συνεργασία του τεχνολογικού hub της Pfizer με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Η συνεργασία αφορά ένα αναδυόμενο πεδίο έρευνας γύρω από τη διακίνηση κατασκευασμένων, fake news και παραπληροφόρησης στο Διαδίκτυο, που δυσχεραίνουν ή απειλούν την ικανότητα ιατρών και ασθενών να λαμβάνουν αποφάσεις.
pfizer_presentation
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

H Pfizer «βλέπει» θεαματική ανάπτυξη του νέου Κέντρου Καινοτομίας

"Game changer" για τη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα χαρακτηρίζεται το νέο ερευνητικό πρόγραμμα. Εκτιμάται ότι θα δημιουργήσει 3.600 θέσεις εργασίας ως το τέλος της δεκαετίας. Ποιες καινοτομικές τεχνολογίες αναπτύσσονται.
ΔΙΕΘΝΗ

Pfizer: Αύξηση 77% του τζίρου από τα εμβόλια και χάπια κατά του κορονοϊού

Σύμφωνα με την Pfizer, οι αναμνηστικές δόσεις και τα παιδικά εμβόλια συνεισεφεραν στα έσοδά της από τα εμβόλια του Covid. Οι πωλήσεις του αντιικού χαπιού Paxlovid ενισχύθηκαν από την κυκλοφορία της αντιιικής θεραπείας στις ΗΠΑ,
Burla, Pfizer
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ά. Μπουρλά: Στόχος ένα εμβόλιο για τον κορονοϊό διάρκειας ενός έτους

Φέτος θα πάρουμε τη ζωή μας πίσω σε σχέση με την πανδημία είπε από το Φόρουμ των Δελφών ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer. Μέσα στα επόμενα 3 χρόνια μπορούμε να αναμένουμε εμβόλια για τον καρκίνο.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Μητσοτάκης: Tα εμπόδια ξεπερνιούνται με πίστη στις αρχές και με σχέδιο

Χρησιμοποιώντας την φράση από το βιβλίο του Άλμπερτ Μπουλά, «η τύχη δεν ευνοεί τους απροετοίμαστους», ο πρωθυπουργός ανέφερε πως ταιριάζει απόλυτα στις πρόσφατες κρίσεις που έχουν πλήξει τον πλανήτη την τελευταία διετία.