ΓΔ: 1480.23 -0.15% Τζίρος: 72.57 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

PFIZER

Burla, Pfizer

Αλμπ. Μπουρλά: Βρισκόμαστε στο μεταίχμιο μιας φαρμακευτικής αναγέννησης

Ο πρόεδρος και CEO της Pfizer αναφέρθηκε στο Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, που αρχικά είχε πλάνο την ανάπτυξη ενός hub 200 εξειδικευμένων επιστημόνων και τώρα έχει ξεπεράσει τους 1.000.
Burla, Pfizer
ΔΙΕΘΝΗ

Pfizer: Μπαίνει στη μάχη κατά του καρκίνου με τα κέρδη της πανδημίας

Η φαρμακοβιομηχανία που πρωταγωνίστησε στη μάχη κατά της πανδημίας, αναπροσαρμόζει τους στρατηγικούς στόχους της και πρόκειται να επενδύσει σε τεχνολογία και προϊόντα ενάντια του καρκίνου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα συνεργασία του Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer με το ΑΠΘ

Η φαρμακοβιομηχανία έχει εξασφαλίσει στο συγκεκριμένο έργο τη συμμετοχή διεπιστημονικής ομάδας από Ελλάδα, Ολλανδία και Πορτογαλία, υπό τον συντονισμό του ΑΠΘ, καθώς και μελών του παγκόσμιου δικτύου της εταιρείας.
Pfizer-kentro-thessaloniki
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνεργασία του τεχνολογικού hub της Pfizer με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Η συνεργασία αφορά ένα αναδυόμενο πεδίο έρευνας γύρω από τη διακίνηση κατασκευασμένων, fake news και παραπληροφόρησης στο Διαδίκτυο, που δυσχεραίνουν ή απειλούν την ικανότητα ιατρών και ασθενών να λαμβάνουν αποφάσεις.
pfizer_presentation
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

H Pfizer «βλέπει» θεαματική ανάπτυξη του νέου Κέντρου Καινοτομίας

"Game changer" για τη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα χαρακτηρίζεται το νέο ερευνητικό πρόγραμμα. Εκτιμάται ότι θα δημιουργήσει 3.600 θέσεις εργασίας ως το τέλος της δεκαετίας. Ποιες καινοτομικές τεχνολογίες αναπτύσσονται.