ΓΔ: 1452.28 0.44% Τζίρος: 85.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Stefanos Kasselakis, SYRIZA
Φωτο: Alexandros Michailidis / SOOC

Κασσελάκης: Ιερή ευθύνη όλων μας να βοηθήσουμε τους πιο αδύναμους

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού, πραγματοποίησε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, όπου συναντήθηκε με μικρά παιδιά και τους μοίρασε δώρα.

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού, πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον Τάιλερ Μακμπέθ. Ο κ. Κασσελάκης επισκέφθηκε μικρά παιδιά που φιλοξενούνται εκεί κατόπιν εισαγγελικής εντολής, συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές μαζί τους, ενώ έδωσε και από ένα δώρο στο κάθε παιδί, με εκείνα να του χαρίζουν μια ζωγραφιά με αφιέρωση και να του λένε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα. Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι είναι πολύ συγκινητικό και μεγάλη τιμή που βρίσκεται με τα παιδιά.

«Σκεφτόμαστε κάθε μέρα τι θέλουμε για την καινούρια χρονιά και αυτό που θέλουμε είναι πραγματικά να μπορέσει η κοινωνία μας να δει καλύτερες μέρες, και πιστεύουμε ότι υπάρχει ιερή ευθύνη απ' όλους μας να βοηθήσουμε τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας και ειδικά παιδάκια σαν κι αυτά εδώ στο Παίδων», υπογράμμισε, ευχόμενος χρόνια πολλά σε όλους και να υπάρχει αλληλεγγύη στην κοινωνία μας.

Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποδέχτηκε ο κοινός διοικητής των διασυνδεόμενων Γ.Ν. Παίδων Αθηνών «Η Αγία Σοφία» και Γ.Ν. Παίδων Αθηνών «Π. & Α. Κυριακού», Εμμανουήλ Παπασάββας, συνοδεύοντας τον κ. Κασσελάκη και στην ορθοπεδική κλινική όπου μοίρασε δώρα σε παιδιά που νοσηλεύονται. Στην επίσκεψη συνόδευσαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και η Γραμματέας της ΚΕ του κόμματος, Ράνια Σβίγκου, ο βουλευτής Επικρατείας Ευάγγελος Αποστολάκης και ο διευθυντής του πολιτικού Γραφείου του κ. Κασσελάκη, Μανώλης Καπνισάκης.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση να τοποθετηθεί επίσημα για το κύκλωμα των εκβιαστών

«Ο θεσμός της αυτοδιοίκησης αξίζει μια υπεύθυνη αντιμετώπιση των προβλημάτων του και όχι την πελατειακή αντίληψη της ΝΔ που γεννά και διαιωνίζει φαινόμενα αποσύνθεσης όπως αυτό του κυκλώματος των εκβιαστών» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απαντήσεις για το deal της Attica Bank δίνει ο Στέφανος Κασσελάκης

«Όχι απλά θέλουμε τον ανταγωνισμό, αλλά θέλουμε και την προσέλκυση και νέων κεφαλαίων για να δημιουργηθούν νέες συστημικές, αλλά κυρίως μη συστημικές τράπεζες» επισήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στ. Κασσελάκης: Ιδιωτική τράπεζα με δημόσιο χρήμα η Attica Bank

Όπως εξηγεί ο Στ. Κασσελάκης «το Δημόσιο θα διαθέτει το 33% της Τράπεζας Αττικής έχοντας υποστεί ζημία 800 εκατομμυρίων ευρώ και οι ιδιώτες με μόλις 300 εκατομμύρια, θα βρεθούν με το 51% των μετοχών της Τράπεζας».