ΓΔ: 2447.25 -1.15% Τζίρος: 317.63 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Νότης Μηταράκης συνάντηση
Ο Νότης Μηταράκης συζητά με συνεργάτες σε γραφείο, επίσημο περιβάλλον.

Μηταράκης: Στόχος μας οι 200 επιστροφές την εβδομάδα

«Ακόμη δεν έχουμε πετύχει το στόχο για επιστροφές, αλλά θα το κάνουμε, θα έχουμε 200 επιστροφές την εβδομάδα» είπε ο Νότης Μηταράκης στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

Την πεποίθηση ότι σε λίγους μήνες τα νησιά θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση, εξέφρασε ο Νότης Μηταράκης στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

«Ακόμη δεν έχουμε πετύχει το στόχο για επιστροφές, αλλά θα το κάνουμε, θα έχουμε 200 επιστροφές την εβδομάδα» είπε σύμφωνα με πληροφορίες.

Αναφερόμενος στα κλειστά ελεγχόμενα κέντρα υπογράμμισε ότι «τα επιλέγουμε συνειδητά, θα έχουν τη μισή χωρητικότητα από τα σημερινά, αλλά με αυστηρό κανονισμό λειτουργίας και δεν θα έχουν δικαίωμα εξόδου οι παραβατικοί».

«Υπάρχει δυσπιστία από τους πολίτες αλλά θα κριθούμε στην πράξη και από το αποτέλεσμα. Στόχοι μας είναι επίσης η τάξη στις ΜΚΟ, η διεθνοποίηση, τα ασυνόδευτα και η στήριξη τοπικών κοινωνιών.Με ενότητα και δουλειά θα καταφέρουμε» επισήμανε ο Νότης Μηταράκης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θάνος Πλεύρης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλεύρης: Προσφυγή κατά απόφασης της 17ης Επιτροπής Προσφυγών για Πακιστανό

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης, ζήτησε άμεσα άσκηση αίτησης ακυρώσεως κατά απόφασης που ακύρωσε την ανάκληση καθεστώτος διεθνούς προστασίας Πακιστανού πολίτη, κατόπιν σχετικής απόφασης της 17ης Επιτροπής Προσφυγών.
Θάνος Πλεύρης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλεύρης: Συνεργασία με ASEAN για νόμιμη μετανάστευση

Ο Θάνος Πλεύρης και η Σέβη Βολουδάκη συναντήθηκαν με εκπροσώπους χωρών ASEAN για την ενίσχυση της συνεργασίας σε θέματα νόμιμης μετανάστευσης, εστιάζοντας στη δημιουργία ασφαλών και οργανωμένων διαύλων προς όφελος της ελληνικής οικονομίας.
Θάνος Πλεύρης βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλεύρης: Χρηματοδότηση 3,14 εκατ. ευρώ για έργα στη Λέσβο

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης, ανακοίνωσε χρηματοδότηση 3,14 εκατ. ευρώ για έργα σε Δυτική Λέσβο και Μυτιλήνη, που αφορούν οδικές υποδομές, αντιπλημμυρική προστασία, γήπεδα και το νέο Ειδικό Σχολείο.