ΓΔ: 1480.23 -0.15% Τζίρος: 72.57 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Κατρίνης: Ο κ. Μητσοτάκης υπέστη εκκωφαντική αποδοκιμασία στις ευρωεκλογές

«Σήμερα το πρωί άλλαξε εκ νέου γνώμη, ανέβαλε τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου και προχώρησε σε ανασχηματισμό παραλυτικών και εσωκομματικών ισορροπιών» ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

Για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης μίλησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κατρίνης.

Όπως δήλωσε: «Ο κ.Μητσοτάκης ξεκίνησε για να κάνει ανασχηματισμό τη Δευτέρα μετά την εκκωφαντική αποδοκιμασία που υπέστη στις ευρωεκλογές. Διαπίστωσε ότι ήταν δύσκολο να μετακινήσει υπουργούς οι οποίοι προφανώς του έστειλαν σαφή μηνύματα και ανακοίνωσε ότι θα γίνει Υπουργικό Συμβούλιο την Παρασκευή με τη σύνθεση του προηγούμενου Υπουργικού Συμβουλίου που υποτίθεται ότι θα άλλαζε.

Σήμερα το πρωί άλλαξε εκ νέου γνώμη, ανέβαλε τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου και προχώρησε σε ανασχηματισμό παραλυτικών και εσωκομματικών ισορροπιών.Τα συμπεράσματα ανήκουν στους πολίτες. Είναι όμως εμφανές ότι ο κ.Μητσοτάκης έχει αποσταθεροποιηθεί και βρίσκεται μεταξύ σύγχυσης και πανικού.

Πιστεύει κανείς ότι αυτή η κυβέρνηση του αριθμού-ρεκόρ των 62 υπουργών και υφυπουργών, μπορεί να πάει μακριά;Μπορεί να δώσει λύση σε προβλήματα όπως η ακρίβεια;

Το πρόβλημα δεν είναι τα πρόσωπα. Το πρόβλημα είναι η πολιτική που ασκεί αυτή η κυβέρνηση εναντίον των νοικοκυριών, των ελεύθερων επαγγελματιών,των αγροτών και  των νέων. Αυτή η πολιτική δεν αλλάζει επειδή αλλάζουν κάποια πρόσωπα. Αλλάζει όμως και ανατρέπεται μέσα στην κοινωνία, από μια κοινωνική αντιπολίτευση που δυναμώνει.

Αλλάζει και ανατρέπεται από μια νέα και μεγάλη κοινωνική και δημοκρατική πλειοψηφία, από μια νέα, ισχυρή και αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης».

 

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

M. Κατρίνης: Ένα καρτέλ απληστίας λεηλατεί το εισόδημα των πολιτών

Όπως είπε ο ο υπ. Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ: «Ο κ.Μητσοτάκης μιλώντας για ευρωπαϊκό πρόβλημα δεν πείθει κανέναν. Και αποδεικνύει ότι το πρόβλημα για τη χώρα είναι πλέον ο ίδιος και η κυβέρνηση του.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιχάλης Κατρίνης: Τα κόμματα δεν είναι κέντρα διερχομένων

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι είναι αποφασισμένος να μη συμβιβαστεί με την εικόνα ενός μικρομεσαίου κόμματος του 13% και του 15% που θα έχει στόχο τη δεύτερη θέση. «ΠΑΣΟΚ και Μητσοτάκης δεν πάνε μαζί»
PASOK-KINAL
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Διάθεση για συναίνεση στο θέμα της επιστολικής ψήφου

Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ δηλώνει ότι «για εμάς η συμμετοχή στη δημοκρατία δεν είναι ζήτημα ανακοινώσεων, μικροπολιτικής ή πυροτεχνημάτων, αλλά ένα από τα πλέον κρίσιμα θεσμικά ζητήματα λειτουργίας της πολιτείας και ως τέτοιο θα πρέπει να προσεγγιστεί».
Mitsotakis
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεδριάζει αύριο το υπουργικό συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη

Μεταξύ των πολλών θεμάτων που θα συζητηθούν και το νομοσχέδιο για το εθνικό σύστημα επιτροπείας και το πλαίσιο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων του υπουργείου Μετανάστευσης και ασύλου.