ΓΔ: 2059.39 -0.75% Τζίρος: 209.80 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Φώτο: Dimitris Peristeris / SOOC

Κασσελάκης: Η ΝΔ έκανε την ακριβότερη προεκλογική καμπάνια στην Ευρώπη

«Επειδή δυσκολεύεται να κάνει ακόμα και μία (πολύ) απλή μέθοδο των τριών, ας βάλει ο κ. Γεωργιάδης κάποιον να προσπαθήσει να του εξηγήσει τις οφειλές της ΝΔ προς προμηθευτές και υπαλλήλους, όπως φαίνονται στον ισολογισμό της», αναφέρει.

«Αν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε πάρει μισό δισ. ευρώ δανεικά κι αγύριστα, οι εργαζόμενοί μας θα μπορούσαν να αμείβονται με μισθούς Γκρίνμπεργκ», σχολιάζει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απευθυνόμενος στη ΝΔ.

«Επειδή δυσκολεύεται να κάνει ακόμα και μία (πολύ) απλή μέθοδο των τριών, ας βάλει ο κ. Γεωργιάδης κάποιον να προσπαθήσει να του εξηγήσει τις οφειλές της ΝΔ προς προμηθευτές και υπαλλήλους, όπως φαίνονται στον ισολογισμό της», αναφέρει ειδικότερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Τονίζει ότι «υπερβαίνουν κατά πολύ αυτές του ΣΥΡΙΖΑ» και διατυπώνει το «μεγάλο ερώτημα»: «Πώς με τέτοια χρέη, πώς με τέτοιες οφειλές η ΝΔ κάνει την ακριβότερη προεκλογική καμπάνια στην Ευρώπη;

Πώς πλήρωνε τον Γκρίνμπεργκ; Πώς γέμισε προεκλογικά τα social media με διαφήμιση, την ώρα που εμείς στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαμε χρήματα ούτε για να κάνουμε χορηγούμενες τις κεντρικές μου ομιλίες;». Ο κ. Κασσελάκης προσθέτει ότι «το ερώτημα πηγαίνει πιο ψηλά, σε κάποιον που τουλάχιστον γνωρίζει την απλή μέθοδο των τριών: Στον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος εκούσια υπερδιπλασίασε τα χρέη της ΝΔ, τα εκτόξευσε στα 488 εκατ. ευρώ και φόρτωσε τους Έλληνες πολίτες με άλλα 52 εκατ. ευρώ μέσα σε ένα χρόνο, τα οποία ξοδεύει στην υγειά τους».

Καταληκτικά σχολιάζει: «Κύριοι της ΝΔ, αν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε πάρει μισό δισ. ευρώ δανεικά κι αγύριστα, οι εργαζόμενοί μας θα μπορούσαν να αμείβονται με μισθούς Γκρίνμπεργκ».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Παππάς, ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παππάς στη Βουλή: Βολές για οικονομία, εγγυήσεις και πρόγραμμα «Ηρακλής»

Ο Νίκος Παππάς, μιλώντας στην Ολομέλεια, άσκησε κριτική στη Νέα Δημοκρατία για τις δημοσιονομικές επιλογές, τις εγγυήσεις του Δημοσίου και το πρόγραμμα «Ηρακλής», ζητώντας ενισχυμένη διαφάνεια.
Ελληνική Βουλή συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γκαρά: Η ενεργειακή και εξωτερική πολιτική δεν μπορεί να εξαρτάται από ΗΠΑ

Η Νατάσα Γκαρά μίλησε για «διάσταση απόψεων» Ελλάδας–Κύπρου, χαρακτήρισε την επικαιροποίηση όρων για έρευνες «ομολογία αποτυχίας» και ζήτησε ενεργειακή πολιτική με περισσότερους εταίρους, μαζί με άμεσα μέτρα κατά της ακρίβειας.
ΣΥΡΙΖΑ βάθρο ομιλίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ συσκοτίζει τις ευθύνες στο σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλουν προσπάθεια συγκάλυψης από τη ΝΔ για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ, επικαλούμενες επίσημα στοιχεία για το Εθνικό Απόθεμα και την «Τεχνική Λύση», τονίζοντας τις ευθύνες της κυβέρνησης.
Μακάριος Λαζαρίδης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λαζαρίδης: Δεν μπορεί να είναι και ελέγχων και ελεγχόμενος για τον ρόλο Κόκκαλη

Ένταση στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ με αφορμή τη συμμετοχή Κόκκαλη, τον οποίο η ΝΔ θεωρεί «ελέγχοντα και ελεγχόμενο». Ο ίδιος δηλώνει πως δεν είχε αρμοδιότητα στον οργανισμό και κατηγορεί τη ΝΔ για εντυπώσεις.
Σωκράτης Φάμελλος Θεσσαλονίκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φάμελλος: Ανάγκη μείωσης φόρου στο πετρέλαιο για ανακούφιση των νοικοκυριών

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σωκράτης Φάμελλος ασκεί κριτική στην κυβέρνηση για τις υψηλές τιμές στο πετρέλαιο θέρμανσης και ζητά μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης για στήριξη των οικογενειών.