ΓΔ: 2288.83 -2.82% Τζίρος: 389.13 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Κυριάκος Μητσοτάκης πορτρέτο
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ξηλώνεται» η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων με εντολή Μητσοτάκη

Η απόφαση του πρωθυπουργού έρχεται μετά το τροχαίο το περασμένο Σάββατο, στη Σούδα, όπου έχασε τη ζωή του ένας 22χρονος όταν το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ που οδηγούσε 45χρονος.

«Ξηλώνεται» η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων με εντολή του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η απόφαση του πρωθυπουργού έρχεται μετά το τροχαίο το περασμένο Σάββατο, στη Σούδα, όπου έχασε τη ζωή του ένας 22χρονος όταν το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ που οδηγούσε 45χρονος, ο οποίος νωρίτερα είχε βρεθεί θετικός σε αλκοτέστ.

Σημειώνεται ότι ο υπαίτιος οδηγός είχε δηλώσει ότι δεν είχε μαζί του δίπλωμα, το οποίο όμως όπως διαπιστώθηκε, του είχε αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο πάλι λόγω μέθης.

Οι αστυνομικοί δεν συνέλαβαν τον οδηγό προκειμένου να οδηγηθεί στο αυτόφωρο αλλά έδωσαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου στη συνοδηγό που ήταν αρνητική στο αλκοτέστ με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να εμπλακεί στο τροχαίο όπου έχασε τη ζωή του ο 22χρονος.

Χθες, αναφερόμενος στους χειρισμούς των αστυνομικών στο τροχαίο, το υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης είχε δηλώσει μεταξύ άλλων, πως ο νόμος δεν εφαρμόστηκε και στους αστυνομικούς θα υπάρξουν όλες οι αναγκαίες κυρώσεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι επικεφαλής της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων θα τοποθετηθεί αστυνομικός από την Αθήνα.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εγκαταλελειμμένο κτήριο Μαρούσι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 40χρονου σε εγκαταλελειμμένο κτίριο

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 40χρονου σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στα Καμίνια Ηρακλείου. Συνελήφθη 37χρονος για ανθρωποκτονία και κλοπή, ενώ συνελήφθησαν επίσης 48χρονος και 28χρονη για έκθεση, παρώντες στη δολοφονία.
Περιπολικό της αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγιος Νικόλαος: Σύλληψη δύο ανηλίκων για ξυλοδαρμό συνομήλικού τους

Δύο ανήλικοι συνελήφθησαν στον Άγιο Νικόλαο για πρόκληση σωματικών βλαβών σε συνομήλικό τους μετά από λογομαχία. Συνελήφθησαν και οι γονείς τους, 54χρονος αλλοδαπός και 57χρονος ημεδαπός, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Η προανάκριση συνεχίζεται.