ΓΔ: 2035.21 -1.46% Τζίρος: 373.49 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Κατερίνα Μπατζελή
φώτο: Κατερίνα Μπατζελή/Menelaos Myrillas / SOOC

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΠΑΣΟΚ παραπέμπεται η Κατερίνα Μπατζελή

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξή της η κ. Μπατζελή είχε χαρακτηρίσει «τοξική και λανθασμένη» δήλωση-απάντηση του ΠΑΣΟΚ προς τον Νίκο Παππά.

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας, Καταστατικού και Πιστοποίησης του ΠΑΣΟΚ παραπέμπεται το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Κατερίνα Μπατζελή.

«Η Κατερίνα Μπατζελή, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας Καταστατικού και Πιστοποίησης σχετικά με το περιεχόμενο δηλώσεων της. Η Πρόεδρος της ΕΔΕΚΑΠ, Νανά Βρυώνη, θα κινήσει τις σχετικές διαδικασίες», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Nα σημειωθεί πως η παραπομπή της αποφασίστηκε μετά την ανοιχτή διαφωνία της στην ρητορική των απαντήσεων προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά. «Είναι τοξική και λανθασμένη η δήλωση ότι τον κ. Ανδρουλάκη κάποιος τον τραβάει από το δεξί του πέτο. Όμως το ΠΑΣΟΚ, ένα κόμμα θεσμικό και σοβαρό, δεν μπορεί να κατρακυλάει σε τοξικότητα τύπου "13-0". Αποφάσισε η Δικαιοσύνη. Κλείσαμε με αυτό. Διότι να ακολουθούμε τη γλώσσα της Νέας Δημοκρατίας, επιβεβαιώνει ότι σε τραβάει από το δεξί πέτο κάποιος», είχε πει. 
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λογότυπο ΠΑΣΟΚ νύχτα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήλωση Μανώλη Χνάρη, βουλευτή Ρεθύμνου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής

Ο Μανόλης Χνάρης, βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κατηγορεί τη ΝΔ για έλλειψη επιχειρημάτων και σύγχυση, τονίζοντας ως αβάσιμη την άποψη ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ δεν είναι αρμόδιος για την καταμέτρηση αιγοπροβάτων, προκαλώντας γέλιο στους κτηνοτρόφους.
ΟΠΕΚΕΠΕ πινακίδα γραφείου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Χνάρης: Αστείο το επιχείρημα της ΝΔ για τις Περιφέρειες και τα αιγοπρόβατα

Ο Μ. Χνάρης κατηγορεί τη ΝΔ για έλλειψη επιχειρημάτων σχετικά με τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τα αιγοπρόβατα, σημειώνοντας πως γελοιοποιείται ο κτηνοτροφικός κόσμος και απορεί γιατί δεν κλήθηκε η Ένωση Περιφερειών στην εξεταστική επιτροπή.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Ενημέρωση της Βουλής για τις εξελίξεις στην εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ενημερώσει τη Βουλή στις αρχές Οκτωβρίου για τις εξελίξεις στην εξωτερική πολιτική, ενώ τη Δευτέρα ο Κώστας Τσιάρας θα αναφερθεί στο θέμα της ευλογιάς των προβάτων.
Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κτίριο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στήριξη ΕΕ σε μικρά νησιά και αλιείς ζητά ο Σ. Αρναούτογλου

Ο ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ Σάκης Αρναούτογλου τόνισε την ανάγκη ίσων ευκαιριών για τους αλιείς μικρών νησιών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ζητώντας ειδική στήριξη και πρόσβαση σε χρηματοδότηση λόγω γεωγραφικής και οικονομικής απομόνωσης.
Λογότυπο ΠΑΣΟΚ νύχτα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για τη διαχείριση του ιδιωτικού χρέους

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής παρουσίασε τροπολογία για το ιδιωτικό χρέος, με έμφαση στη στήριξη δανειοληπτών σε ελβετικό φράγκο, αναβάθμιση του εξωδικαστικού μηχανισμού, προστασία οφειλετών από servicers και ενίσχυση τραπεζικής διαφάνειας.
Ελληνικό Κοινοβούλιο συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Τροπολογία για προστασία δανειοληπτών σε ελβετικό φράγκο

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε τροπολογία για την προστασία δανειοληπτών ελβετικού φράγκου, τη βελτίωση του εξωδικαστικού μηχανισμού και την ενίσχυση διαφάνειας στις τράπεζες. Η τροπολογία συζητείται αύριο στη Βουλή μαζί με το σχετικό νομοσχέδιο.