ΓΔ: 2236.24 -0.47% Τζίρος: 240.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Μέγαρο Μαξίμου κτίριο
Το Μέγαρο Μαξίμου αποτελεί την έδρα του Έλληνα Πρωθυπουργού στο κέντρο της Αθήνας.

Έκτακτη συνεδρίαση ΚΥΣΕΑ υπό τον Μητσοτάκη για τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή

Στις 18:00, στο Μέγαρο Μαξίμου, θα συνεδριάσει εκτάκτως το ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με φόντο τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.

Έκτακτη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας(ΚΥΣΕΑ) για τις τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Νωρίτερα, το υπουργείο Εξωτερικών είχε εκδώσει οδηγίες προς τους Έλληνες πολίτες που βρίσκονται στο Ιράν, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.

Συγκεκριμένα, το υπουργείο Εξωτερικών, λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση ασφαλείας στο Ιράν, συνιστά στους Έλληνες πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να αποφεύγουν μη αναγκαίες μετακινήσεις και να ακολουθούν τις οδηγίες των τοπικών Αρχών.

Οι Έλληνες πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την πρεσβεία της Ελλάδας στην Τεχεράνη: τηλ: 0098 910 272 6477, e-mail: gremb.teh@mfa.gr

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνομιλία Μητσοτάκη με τον εμίρη του Κατάρ μέσω τηλεφώνου

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε τηλεφωνικά με τον εμίρη του Κατάρ για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και ειδικά στο Ιράν και τον Λίβανο, τονίζοντας την ανάγκη για διπλωματία και αποκλιμάκωση για την περιφερειακή σταθερότητα.
Μητσοτάκης, Ανδρουλάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης και Ανδρουλάκης συζήτησαν για Ιράν, επαναπατρισμούς και Κύπρο

Ο Κ. Μητσοτάκης ενημέρωσε τον Ν. Ανδρουλάκη για τις εξελίξεις στο Ιράν και τη Μέση Ανατολή σε συνάντηση στη Βουλή. Συζητήθηκαν θέματα ασφάλειας, προστασίας Ελλήνων, στήριξης Κύπρου και γεωπολιτικές επιπτώσεις.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Πρώτη προτεραιότητα η ασφάλεια των Ελλήνων στη Μέση Ανατολή

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης διαβεβαίωσε πως προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η ασφάλεια και η στήριξη των Ελλήνων πολιτών στη Μέση Ανατολή, ενώ εξετάζονται σχέδια επαναπατρισμού όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.
Σύγκρουση Παλαιστίνης Ισραήλ
ΔΙΕΘΝΗ

Νετανιάχου: Μυστική επίσκεψη στα ΗΑΕ στη διάρκεια του πολέμου με Ιράν

Ο Νετανιάχου επισκέφθηκε μυστικά τα ΗΑΕ και συναντήθηκε με τον πρόεδρο Μοχάμεντ μπιν Ζαγιέντ στις 26 Μαρτίου στην Αλ Αΐν. Η συνάντηση, τη στιγμή του πολέμου με το Ιράν, χαρακτηρίστηκε ως «ιστορική πρόοδος» στις σχέσεις τους.