ΓΔ: 1919.22 0.06% Τζίρος: 150.62 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:26:56
Κωνσταντίνος Τασούλας πορτρέτο
Φωτο: SOOC

Ο Κωνσταντίνος Τασούλας θα απονείμει τα ξίφη στους νέους ανθυποσμηναγούς

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας των νέων ανθυποσμηναγών και θα απονείμει τα ξίφη στους αποφοίτους της Σχολής Ικάρων τάξεως 2025.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τασούλας, θα μεταβεί αύριο, Τρίτη 8 Ιουλίου 2025, στις 10:00 π.μ., στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ικάρων, προκειμένου να παραστεί στην επίσημη τελετή ορκωμοσίας των νέων ανθυποσμηναγών τάξεως 2025.

Στο πλαίσιο της τελετής, ο Πρόεδρος θα πραγματοποιήσει την απονομή των ξιφών στους αποφοίτους, σηματοδοτώντας την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής τους και την έναρξη της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας στην Πολεμική Αεροπορία.

Η παρουσία του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα στην τελετή αποδεικνύει τη βαθιά εκτίμηση του κράτους προς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και υπογραμμίζει τη συμβολική και ουσιαστική σημασία της αποφοίτησης των Ικάρων, οι οποίοι καλούνται πλέον να υπηρετήσουν την πατρίδα με ευθύνη, υψηλό φρόνημα και αίσθημα αποστολής.

Η Σχολή Ικάρων αποτελεί διαχρονικά έναν από τους πλέον εμβληματικούς στρατιωτικούς θεσμούς της χώρας, με μακρά παράδοση και αριστεία στην εκπαίδευση των μελλοντικών αξιωματικών της Αεροπορίας.

Η τελετή αναμένεται να διεξαχθεί με πλήρη επισημότητα, παρουσία στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας, συγγενών και φίλων των αποφοίτων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης υπουργικό συμβούλιο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης και υπουργικό συμβούλιο αύριο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί αύριο, Δευτέρα 30 Ιουνίου στις 10:00, στην ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα, στο Προεδρικό Μέγαρο.
Κωνσταντίνος Τασούλας πορτρέτο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τασούλας: Ο Πέτρο-Λούκας Χαλκιάς έφυγε, η φωνή του παραμένει ζωντανή

Ο Πέτρο-Λούκας Χαλκιάς έφυγε από τη ζωή στα 91 του, αλλά το έργο και τα ακούσματά του θα συνεχίσουν να συγκινούν τους φίλους της δημοτικής μουσικής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας.