ΓΔ: 2203.09 -0.85% Τζίρος: 205.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:27:02

Επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο ΕΚΑΒ - Το μήνυμα στους εργαζόμενους

«Σας είμαστε ευγνώμωνες που είσαστε αυτές τις ημέρες, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο στην πρώτη γραμμή της μάχης για το καλό όλων μας», είπε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Το συντονιστικό κέντρο του ΕΚΑΒ επισκέφθηκε ανήμερα του Πάσχα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος εξέφρασε την ευγνωμωσύνη του στους εργαζόμενους για το έργο που προσφέρουν σε αυτή την δύσκολη περιόδο και υποστήριξε ότι πρέπει να ενταχθούν στα βαρέα και ανθυγιεινά.

«Είναι χαρά μου που είμαι εδώ», είπε ο κ. Τσίπρας φθάνοντας στο κέντρο κατά την υποδοχή που του έκανε ο εκπρόσωπος της διοίκησης, ενώ απευθυνόμενος προς τους εργαζομένους είπε: «Σας είμαστε ευγνώμωνες που είσαστε αυτές τις ημέρες, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο στην πρώτη γραμμή της μάχης για το καλό όλων μας, και σήμερα χρονιάρα ημέρα που είσαστε εδώ. Να είστε καλά, καλή δύναμη».

Ο κ. Τσίπρας ξεναγήθηκε στις στις εγκαταστάσεις του συντονιστικού κέντρου του ΕΚΑΒ, οι εκπρόσωποι της διοίκησης τον ενημέρωσαν για τον τρόπο λειτουργίας και το πως υποδέχονται τις κλήσεις και ανταποκρίνονται.

Ακολούθως ο κ. Τσίπρας απευθύνθηκε προς όλα τα πληρώματα των ασθενοφόρων που βρίσκονταν στον δρόμο: «Θέλω να σας ευχηθώ χρόνια πολλά, καλό Πάσχα, καλή δύναμη σε όλες και όλους. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και να εκφράσω την βαθιά μας ευγνωμωσύνη που όλες αυτές τις ημέρες που εμείς είμαστε σπίτια μας, εσείς είσαστε 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα στη πρώτη γραμμή για να υπερασπίζεστε την κοινωνία, για να υπερασπίζεστε την ζωή. Σας εκφράζουμε την ευγνωμωσύνη μας. Είμαι βέβαιος τώρα που στην συλλογική συνείδηση της κοινωνίας μας έχει αναδειχθεί πόσο σημαντικό είναι αυτό που κάνετε είμαι βέβαιος ότι θα έχει ανταπόκριση και στην δική σας καθημερινότητα».

Αμέσως μετά πρόσθεσε ότι είναι καιρός να ενταχθούν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ να ενταχθούν στα βαρέα ανθυγιεινά. Φυσικά τήρησε το έθιμο και τσούγκρισε αυγά με εργαζόμενους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρέθυμνο: 10χρονος έπεσε σε πηγάδι – Αγωνία για τη διάσωσή του

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια 10χρονου αγοριού που έπεσε σε πηγάδι στο Μελισσουργάκι Ρεθύμνου. Το παιδί απεγκλωβίστηκε από συγγενείς και μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο, ενώ άμεση ήταν η κινητοποίηση Πυροσβεστικής και ΕΚΑΒ.
Κωστής Χατζηδάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Ο Τσίπρας νοσταλγεί τη χρεοκοπημένη ΔΕΗ

Ο Κωστής Χατζηδάκης επιτίθεται έντονα στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού για τη ΔΕΗ, απαντώντας σε πρόσφατη τοποθέτησή του σχετικά με την ενεργειακή πολιτική της κυβέρνησης.
Γιατρός με στηθοσκόπιο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέντε τραυματίες από πυροβολισμούς 89χρονου σε ΕΦΚΑ Κεραμεικού και Εφετείο

Πέντε άτομα τραυματίστηκαν στα πόδια από πυροβολισμούς 89χρονου στον ΕΦΚΑ Κεραμεικού και το Εφετείο Αθηνών. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρα και είναι όλοι εκτός κινδύνου σύμφωνα με τους γιατρούς.
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το 2027 η παραλαβή 255 νέων ασθενοφόρων για το ΕΚΑΒ

Αρχές 2027 ξεκινά η παραλαβή 255 νέων ασθενοφόρων για το ΕΚΑΒ, ανέφερε ο υπ. Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή. Ο Β. Μεταξάς του ΚΚΕ αναφέρθηκε σε πρόσφατο περιστατικό φωτιάς σε ασθενοφόρο και κατέκρινε ελλείψεις και κυβερνητική πολιτική.