ΓΔ: 2065.04 2.90% Τζίρος: 339.50 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:26:25
ΠΑΣΟΚ debate στιγμιότυπο
Υποψήφιοι ΠΑΣΟΚ σε χειραψία κατά τη διάρκεια debate στο στούντιο.

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Πού βρίσκονται οι Μαρινάκης, Μυλωνάκης και Μπουκώρος;

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, μέσω ανακοίνωσης, καλεί τους κ.κ. Μαρινάκη, Μυλωνάκη και Μπουκώρο να τοποθετηθούν για τα ερωτήματα γύρω από τον υφυπουργό Μυλωνάκη και το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, ασκώντας κριτική στις κυβερνητικές πηγές.

Σε νέα ανακοίνωση προχώρησε το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, απαντώντας στις κυβερνητικές πηγές σχετικά με τα ερωτήματα που αφορούν τον υφυπουργό Γιώργο Μυλωνάκη.

Το ΠΑΣΟΚ επισημαίνει ότι, αντί για σαφείς απαντήσεις, λαμβάνει διαρκώς τοποθετήσεις από ανώνυμες κυβερνητικές πηγές, σχολιάζοντας πως «κάθε φορά που ο κ. Μαρινάκης πιέζεται, αναβλύζουν οι κυβερνητικές πηγές».

Το κόμμα θέτει εκ νέου ερωτήματα σχετικά με τη στάση της κυβέρνησης, ρωτώντας γιατί δεν επιτρέπεται στον κ. Μυλωνάκη να καταθέσει στην εξεταστική επιτροπή για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Επιπλέον, ζητά διευκρινίσεις για το λόγο που δεν δίνεται η δυνατότητα στον κ. Μπουκώρο να αποκαλύψει ποιος τον ενημέρωσε πως συμπεριλαμβανόταν στις επισυνδέσεις και για αυτό δεν υπουργοποιήθηκε.

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ υπογραμμίζει ότι θα συνεχίσει να αναμένει συγκεκριμένες απαντήσεις από την κυβέρνηση.

Παράλληλα, θέτει ζήτημα για τα σχόλια του βουλευτή Θεόδωρου Καράογλου, καλώντας το Μέγαρο Μαξίμου να τοποθετηθεί σχετικά με τις δηλώσεις του για τους νεκρούς, οι οποίοι κλήθηκαν ως μάρτυρες στην εξεταστική επιτροπή.

Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει ότι η κυβερνητική πλειοψηφία εξακολουθεί να επιδεικνύει αλαζονεία, σημειώνοντας πως «έχουν φτάσει σε απίστευτο σημείο αποκτήνωσης δηλώνοντας ότι 'πέθαναν... από το άγχος τους να καταθέσουν στην εξεταστική επιτροπή'».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελληνικό κοινοβούλιο συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ. Μάντζος: Λογοδοσία για υποκλοπές – Ν. Μηταράκης: Κράτος Δικαίου στη Βουλή

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για φυγομαχία, λέγοντας ότι η κυβέρνηση αγνόησε το αίτημα συζήτησης για τις υποκλοπές στη Βουλή εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών και επέλεξε να αποφύγει τη λογοδοσία.
Παύλος Μαρινάκης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Μαρινάκης: Η αντιπολίτευση εντείνει ακραία και τοξική ρητορική

Ο Παύλος Μαρινάκης κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για «ακραία τοξική ρητορική» με αφορμή ανακοινώσεις του για συζήτηση στη Βουλή γύρω από το Κράτος Δικαίου, τονίζοντας την ένταση της αντιπολιτευτικής στάσης του κόμματος.
Κυριάκος Μητσοτάκης συνεδρίαση βουλής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσουκαλάς: Η Βουλή δεν θα γίνει εργαλείο του Μητσοτάκη και της κυβέρνησης

Ο Κώστας Τσουκαλάς δήλωσε πως ο Πρωθυπουργός παραβιάζει τη νομιμότητα αρνούμενος τη συζήτηση για τις υποκλοπές εντός προθεσμίας, καταλογίζοντας του φόβο για δημόσια λογοδοσία και προσπάθεια να κρυφτεί πίσω από το Πάσχα.
Ελληνική οικονομία ευρώ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Υψηλό κόστος ζωής και συνεχής μείωση αγοραστικής δύναμης

Ο Τομέας Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ σχολιάζει πως, παρά τις κυβερνητικές εξαγγελίες ευημερίας, ο εναρμονισμένος πληθωρισμός στη χώρα παραμένει υψηλός, πλήττοντας νοικοκυριά και επιβαρύνοντας το κόστος ζωής, χωρίς ουσιαστικά μέτρα.
Σημαία ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση πλέον συγκρίνεται μόνο με τα πεπραγμένα της

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επισημαίνει ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να επικαλείται πλέον παλαιές κρίσεις ως δικαιολογία για την οικονομία, καθώς τα στοιχεία δείχνουν στασιμότητα, απώλεια θέσης στην ΕΕ και υψηλή αρνητική αποταμίευση των πολιτών.
Μανιάτης ομιλία ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταγγελία Γ. Μανιάτη για επιθέσεις κατά Ορθόδοξων Χριστιανών στη Συρία

Ο Γιάννης Μανιάτης καταγγέλλει επιθέσεις κατά Ορθόδοξων Χριστιανών στη Suqaylabiyah, Συρίας, που φέρεται να γίνονται με την κάλυψη της μεταβατικής κυβέρνησης και απευθύνει ερώτηση προς την Ύπατη Εκπρόσωπο της ΕΕ.