ΓΔ: 2246.82 -2.26% Τζίρος: 240.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Δημήτρης Νάτσιος Βουλή
Φώτο: SOOC

Δημοσιοποιήθηκε το «πόθεν έσχες» του Δημήτρη Νατσιού για το 2024

Ο Δημήτρης Νατσιός δήλωσε εισοδήματα 22.632 ευρώ, καταθέσεις 1.978 ευρώ, πέντε ακίνητα σε Πιερία και Κιλκίς, ένα Ι.Χ., ενώ η οφειλή από δάνεια ανέρχεται σε 107.841 ευρώ.

Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Πατριωτικού Λαϊκού Κινήματος «Νίκη», Δημήτρης Νατσιός, δημοσιοποίησε τη δήλωση περιουσιακής κατάστασης για το 2024, που αφορά τη χρήση του 2023.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, τα συνολικά του έσοδα ανήλθαν σε 22.632 ευρώ, σημειώνοντας αύξηση σε σχέση με το προηγούμενο έτος (20.660 ευρώ).

Ο κ. Νατσιός δεν διαθέτει μετοχές ή θυρίδες, ενώ οι καταθέσεις του ανέρχονται σε 1.978 ευρώ, έναντι 524 ευρώ το προηγούμενο έτος.

Στην ακίνητη περιουσία του περιλαμβάνονται πέντε εγγραφές στην Πιερία και το Κιλκίς. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν ένα διαμέρισμα 119 τ.μ. στον πρώτο όροφο στην Πέτρα Πιερίας και ένα διαμέρισμα 145 τ.μ. στον πρώτο όροφο στο Κιλκίς.

Στην κατοχή του έχει ένα ΙΧ αυτοκίνητο 1.248 κ.εκ. Δεν συμμετέχει σε επιχειρήσεις.

Η οφειλή από δάνεια διαμορφώνεται σε 107.841 ευρώ, παρουσιάζοντας μικρή μείωση σε σχέση με το 2023 (107.961 ευρώ).

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Ψευδής ο ισχυρισμός Ανδρουλάκη για το ακίνητο - Αντιδράσεις Χρηστίδη

Συνεχίστηκε η κόντρα Γεωργιάδη-ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ για το ενοίκιο Ανδρουλάκη στη Βουλή. Ο υπουργός Υγείας αρνήθηκε αιτιάσεις για απευθείας αναθέσεις, τονίζοντας ότι δεν έχει υπογράψει καμία στη θητεία του.
Συνεδρίαση της Βουλής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για το Ταμείο Καινοτομίας και νέες θεραπείες

Με πλειοψηφία πέρασε το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας για το Ταμείο Καινοτομίας και νέες θεραπείες. Υπέρ ψήφισε η ΝΔ, κατά ΚΚΕ, Νέα Αριστερά, Ελληνική Λύση και Νίκη, ενώ παρών δήλωσαν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
Ελληνικό κοινοβούλιο συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Οι λαθραίες μέθοδοι σας μόνο μας δυναμώνουν»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε στην κυβέρνηση και τον Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή, κατηγορώντας τους για συγκάλυψη εργατικών εγκλημάτων και προσπάθεια σπίλωσης της Πλεύσης Ελευθερίας με ανύπαρκτο εργασιακό ζήτημα.
Αίθουσα ελληνικής Βουλής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανεξάρτητος ο Φ. Οζγκιούρ, αποχώρησε από τη Νέα Αριστερά

Ο βουλευτής Ροδόπης, Φερχάτ Οζγκιούρ, ανακοίνωσε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής την αποχώρησή του από τη Νέα Αριστερά, μειώνοντας τους βουλευτές της σε 11 και αυξάνοντας τους ανεξάρτητους σε 28.
Νάντια Κοντογεώργη πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συρεγγέλα: Ανόμοιες συγκρίσεις ΠΑΣΟΚ για υπόθεση Ανδρουλάκη και Μπακογιάννη

Η Μαρία Συρεγγέλα τόνισε πως η υπόθεση Πόθεν Έσχες της Ντ. Μπακογιάννη διαφέρει ηθικά και πολιτικά από αυτή του κ. Ανδρουλάκη, υπογραμμίζοντας ότι η ΝΔ παραμένει ενωμένη παρά τις διαφορετικές απόψεις στο εσωτερικό της.
Ζωή Κωνσταντοπούλου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άρση ασυλίας Κωνσταντοπούλου εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, με τις ψήφους μόνο της ΝΔ, εισηγήθηκε άρση ασυλίας για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για 2 από 5 υποθέσεις. Η συζήτηση στην Ολομέλεια θα γίνει στις 19 Μαΐου. Η ίδια ζήτησε αναβολή λόγω έλλειψης χρόνου.