ΓΔ: 2204.24 1.87% Τζίρος: 662.09 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Παύλος Πολάκης στη Βουλή
Φωτο: George Vitsaras / SOOC

Πολάκης για Τσίπρα: Καλές θάλασσες και αιχμές για νέα διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ

Με αιχμηρή ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, ο Παύλος Πολάκης σχολίασε την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα από τη Βουλή και την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, ευχόμενος «καλές θάλασσες» και κάνοντας λόγο για «πέμπτη διάσπαση»

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Παύλος Πολάκης σχολίασε την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από τη βουλευτική του ιδιότητα και την αποχώρησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο κ. Πολάκης ευχήθηκε «καλές θάλασσες» στον πρώην πρωθυπουργό, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για την «πέμπτη διάσπαση» στο εσωτερικό του κόμματος.

Στην ανάρτησή του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι «η συζήτηση δεν γινόταν ερήμην», ενώ τόνισε πως για να υπάρξει ανατροπή της κυβέρνησης Μητσοτάκη απαιτούνται «ξεκάθαροι στόχοι» και «γραμμή σύγκρουσης».

Ο Παύλος Πολάκης υπογράμμισε ότι το «καράβι του ΣΥΡΙΖΑ» διαθέτει στόχους και έχει προχωρήσει σε πρόταση για προοδευτική συνεργασία, σημειώνοντας ότι «όλοι θα κριθούν στις πράξεις, όχι στις προθέσεις».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλέξης Τσίπρας ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας σε φοιτητές: Χρειάζεται «σοκ δημοκρατίας» και συμμετοχής

Σε συζήτηση με φοιτητές του Παντείου, ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για την ανάγκη δημοκρατικής ανανέωσης και ενεργής συμμετοχής των πολιτών, προειδοποιώντας ότι η πολιτική στασιμότητα μπορεί να ενισχύσει την ακροδεξιά και την αντιπολιτική.
Ελληνικά ευρώ και σημαία
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

L’ Espresso: Από την κρίση στην ανάκαμψη, πώς άλλαξε η θέση της Ελλάδας

Το «L’ Espresso» αναλύει τη διαδρομή της ελληνικής κρίσης από το 2009, αναφέρεται στη «συμφωνία-αγχόνη» του Τσίπρα το 2015 και σημειώνει πως η ανάκαμψη της οικονομίας ευνόησε τον Πιερρακάκη, που έγινε επικεφαλής του Eurogroup.
Κυριάκος Μητσοτάκης πορτρέτο
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Το αντι-ταλέντο Μητσοτάκη, πόσο θα στοιχίσουν τα ανοικτά διόδια και η Eurobank

Το αντιμητσοτακικό μέτωπο, το ποδαρικό της Eurobank στο ΧΑΚ, γιατι καταναλώνουμε από τα έτοιμα, πόσο κοστίζουν στον Προυπολογισμό τα ανοικτά διόδια και η μαγική σκέψη Τσίπρα.
Σωκράτης Φάμελλος σε ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φάμελλος: Προτεραιότητα η ενότητα και η ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου

Ο Σωκράτης Φάμελλος τονίζει ότι προτεραιότητα για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η ενότητα και η ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου, με στόχο μια ισχυρή πολιτική απάντηση και τη διαμόρφωση εναλλακτικής προοδευτικής διακυβέρνησης.