ΓΔ: 2207.73 0.16% Τζίρος: 609.87 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Κτίριο Νέα Δημοκρατία
Φώτο: ΝΔ

ΝΔ: Καταδίκη της επίθεσης στο γραφείο Σιμόπουλου από τον Ρουβίκωνα

Η Νέα Δημοκρατία καταδίκασε την επίθεση στο γραφείο του Στράτου Σιμόπουλου, αποδίδοντάς την στον Ρουβίκωνα και τονίζοντας ότι τέτοιες πράξεις δεν φοβίζουν τη Δημοκρατία.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας στις 21 Νοεμβρίου 2025, καταδικάζεται η επίθεση που σημειώθηκε στο πολιτικό γραφείο του Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης, Στράτου Σιμόπουλου.

Η ενέργεια αυτή αποδίδεται στη συλλογικότητα Ρουβίκωνας και χαρακτηρίζεται ως φασιστική πράξη από τη Νέα Δημοκρατία, η οποία κάνει λόγο για «θρασύδειλους τραμπούκους».

Στην ανακοίνωση τονίζεται πως τέτοιου είδους επιθέσεις «δεν φοβίζουν και δεν πτοούν κανέναν».

Η Νέα Δημοκρατία επισημαίνει ότι η Δημοκρατία στην Ελλάδα παραμένει ισχυρή και ανθεκτική απέναντι σε τέτοιες ενέργειες.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαία ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Απαραίτητη η πολιτική αλλαγή, εξαντλείται η προοπτική της χώρας

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής σχολιάζει πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας περιορίζει τις δυνατότητες της χώρας και υπογραμμίζει την ανάγκη για πολιτική αλλαγή, με αφορμή την ομιλία του Πρωθυπουργού.
Τάκης Θεοδωρικάκος συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωρικάκος: Η ενωτική πολιτική και η αλήθεια αλλάζουν την πορεία της χώρας

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος, σε άρθρο του στην «Κυριακάτικη Απογευματινή», τονίζει ότι η ηγεσία Μητσοτάκη στη ΝΔ σηματοδότησε ενότητα, ανανέωση και ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις απέναντι στον λαϊκισμό.
Κυριάκος Μητσοτάκης στην Μοσχάτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης στο Μοσχάτο: Τους πειραματισμούς με τον λαϊκισμό τους πληρώσαμε

Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ευχήθηκε καλή χρονιά, υγεία, προκοπή και επιτυχίες στους πολίτες και στη Νέα Δημοκρατία, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στο Μοσχάτο.
Παύλος Μαρινάκης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Μαρινάκης: Η ΝΔ και η Ελλάδα μεγάλωσαν μαζί τα τελευταία δέκα χρόνια

Ο Παύλος Μαρινάκης, σε άρθρο του στα «Παραπολιτικά» για τα 10 χρόνια ηγεσίας Μητσοτάκη στη ΝΔ, τονίζει ότι η παράταξη δυνάμωσε και η χώρα προόδευσε, χάρη σε μεταρρυθμίσεις, οικονομική βελτίωση και ενίσχυση της διπλωματίας.
Νίκος Ανδρουλάκης ομιλία Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: «Θετικό αλλά ημιτελές» το βήμα για τις συλλογικές συμβάσεις

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ χαρακτηρίζει τη συμφωνία για τις συλλογικές συμβάσεις θετική αλλά ημιτελή, ασκεί κριτική στη ΝΔ για εργασιακά, ΟΠΕΚΕΠΕ και πρωτογενή τομέα, και ζητά «νέα ηθική διακυβέρνηση».