ΓΔ: 2653.53 0.81% Τζίρος: 266.52 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Χρήστος Κέλλας στη βουλή
Ο Χρήστος Κέλλας εκφωνεί ομιλία στη Βουλή των Ελλήνων.

Ταυτοποιήθηκαν τρία άτομα για φθορά σε πολιτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη

Τρία άτομα, ηλικίας 31, 30 και 20 ετών, ταυτοποιήθηκαν για αναγραφή φράσεων σε τοίχο εξωτερικά πολιτικού γραφείου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τον Ιούλιο 2025. Η δικογραφία διαβιβάζεται στον Εισαγγελέα.

Τρία άτομα ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομία για την αναγραφή συνθημάτων με μπογιές στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Υγείας και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Βαρτζόπουλου, που σημειώθηκε τον περασμένο Ιούλιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., οι τρεις άνδρες, ηλικίας 31, 30 και 20 ετών, κατηγορούνται για απρόκλητη φθορά ξένης ιδιοκτησίας, πράξη που φέρεται να διέπραξαν από κοινού.

Την ευθύνη για την ενέργεια ανέλαβε ο «Ρουβίκωνας» μέσω ανάρτησης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Τρεις συλληφθέντες από τον αντιεξουσιαστικό χώρο για εμπρησμούς

Οι τρεις συλληφθέντες για τις επιθέσεις με γκαζάκια σε σπίτια στελεχών της ΝΔ παραπέμπονται με τον αντιτρομοκρατικό νόμο. Μεταξύ των θυμάτων, η Βάγια Νέστορα έχασε τη ζωή της, ενώ τέσσερις ακόμη τραυματίστηκαν.
Περιπολικό ΕΛΑΣ Jeep
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ταυτοποιήθηκαν δύο άτομα για επίθεση με συνθήματα στο γραφείο Σιμόπουλου

Η αστυνομία ταυτοποίησε δύο άτομα, 33 και 21 ετών, για την επίθεση με συνθήματα και φέιγ-βολάν στο γραφείο του βουλευτή Στράτου Σιμόπουλου, ενέργεια που αποδίδεται στον «Ρουβίκωνα».
Αστυνομική κορδέλα εγκλήματος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπό κράτηση στη Θεσσαλονίκη ο 29χρονος Τούρκος, αρνείται την έκδοση

Συνεχίζει να κρατείται ο 29χρονος Τούρκος, που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη με διεθνές ένταλμα για δολοφονία το 2020 στην Κωνσταντινούπολη. Ο ίδιος δεν συναινεί στην έκδοσή του και το θέμα θα κριθεί από το Συμβούλιο Εφετών.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

31χρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για αλλεπάλληλες ληστείες και κλοπές

Συνελήφθη 31χρονος αλλοδαπός στη Θεσσαλονίκη, που κατηγορείται για τρεις ληστείες και τρεις κλοπές μέσα σε λίγες μέρες. Εντοπίστηκε με κλεμμένη μοτοσικλέτα, προσπάθησε να διαφύγει, αλλά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη στη Θεσσαλονίκη για φθορά και διατάραξη δημοτικής υπηρεσίας

Ένας 35χρονος συνελήφθη το απόγευμα, καθώς το πρωί της Παρασκευής 21 Αυγούστου 2026 προξένησε ζημιές σε πόρτα Δημοτικής Υπηρεσίας και εξύβρισε τη φύλακα επειδή δεν του επετράπη η είσοδος.