ΓΔ: 2174.75 3.43% Τζίρος: 117.19 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:45:35
Χρήστος Κέλλας στη βουλή
Πηγή: Νέα Δημοκρατία

Ταυτοποιήθηκαν τρία άτομα για φθορά σε πολιτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη

Τρία άτομα, ηλικίας 31, 30 και 20 ετών, ταυτοποιήθηκαν για αναγραφή φράσεων σε τοίχο εξωτερικά πολιτικού γραφείου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τον Ιούλιο 2025. Η δικογραφία διαβιβάζεται στον Εισαγγελέα.

Τρία άτομα ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομία για την αναγραφή συνθημάτων με μπογιές στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Υγείας και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Βαρτζόπουλου, που σημειώθηκε τον περασμένο Ιούλιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., οι τρεις άνδρες, ηλικίας 31, 30 και 20 ετών, κατηγορούνται για απρόκλητη φθορά ξένης ιδιοκτησίας, πράξη που φέρεται να διέπραξαν από κοινού.

Την ευθύνη για την ενέργεια ανέλαβε ο «Ρουβίκωνας» μέσω ανάρτησης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό ΕΛΑΣ Jeep
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ταυτοποιήθηκαν δύο άτομα για επίθεση με συνθήματα στο γραφείο Σιμόπουλου

Η αστυνομία ταυτοποίησε δύο άτομα, 33 και 21 ετών, για την επίθεση με συνθήματα και φέιγ-βολάν στο γραφείο του βουλευτή Στράτου Σιμόπουλου, ενέργεια που αποδίδεται στον «Ρουβίκωνα».
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 35χρονος συνελήφθη για ασελγείς πράξεις σε 5χρονη ανιψιά

Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη 35χρονος, ύστερα από καταγγελία για ασελγείς πράξεις σε βάρος της 5χρονης ανιψιάς του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους και ενδοοικογενειακή βία.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 30χρονου δραπέτη στα ΚΤΕΛ «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης

Στη Θεσσαλονίκη, αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν χθες στα ΚΤΕΛ Μακεδονία 30χρονο αλλοδαπό που δραπέτευσε από τις φυλακές, όπου εξέτιε ποινή 10 ετών για υπόθεση παράνομης μεταφοράς μεταναστών.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 16χρονου για ληστεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Συνελήφθη 16χρονος στο κέντρο Θεσσαλονίκης για ληστεία σε βάρος συνομηλίκου του, από τον οποίο άρπαξε με βία κινητό και χρήματα. Ο νεαρός αρνείται κάθε εμπλοκή και παραμένει υπό κράτηση μέχρι την απολογία του αύριο.