ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:29:33
Λογότυπο ΠΑΣΟΚ νύχτα
Φώτο: ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ: Ερωτήματα για εμπλοκή βουλευτών ΝΔ σε σκάνδαλα και συγκάλυψη

Το ΠΑΣΟΚ ζητά εξηγήσεις από την κυβέρνηση και τους βουλευτές που σχετίζονται με δημοσίευμα για στημένες ερωτήσεις προς τον κ. Τρίμπαλη σχετικά με την υπόθεση Krikel και το Predator, κάνοντας λόγο για "ένοχη σιωπή" και νέα σκάνδαλα.

Το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή δημοσίευμα της ιστοσελίδας in.gr, θέτει ερωτήματα προς την κυβέρνηση και τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση Krikel και predator.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος, το δημοσίευμα αποκαλύπτει ποιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας φέρονται να έχουν εκφωνήσει «στημένες ερωτήσεις» προς τον κ. Τρίμπαλη, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως «αχυράνθρωπος» της εταιρείας Krikel, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στην εξεταστική επιτροπή.

Το ΠΑΣΟΚ επισημαίνει πως έχουν περάσει δύο μήνες «ένοχης σιωπής» μετά τις καταθέσεις του κ. Τρίμπαλη στη δίκη για τη χειραγώγηση της εξεταστικής επιτροπής. 

Προσθέτει ότι δημοσιεύονται πλέον τα μηνύματα με τις ερωτήσεις που έλαβε ο μάρτυρας στο κινητό του 24 ώρες πριν εμφανιστεί στη Βουλή, καθώς και τα ονόματα των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που χρησιμοποίησαν τις ερωτήσεις αυτές.

Το κόμμα καλεί την κυβέρνηση και τους εμπλεκόμενους βουλευτές να τοποθετηθούν δημόσια, ενώ θέτει το ερώτημα «πόση ακόμη δυσωδία θα αναδυθεί από τα σκάνδαλα της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας;».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαία ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλγα Μαρκογιαννάκη: Το ΠΑΣΟΚ εγγυάται προοδευτική διακυβέρνηση

Η Όλγα Μαρκογιαννάκη επέκρινε στελέχη της ΝΔ για τη στάση τους απέναντι στις δηλώσεις Αβραμόπουλου, τονίζοντας ότι όλοι πρέπει να είναι ίσοι απέναντι στον νόμο, ενώ υπογράμμισε τη στρατηγική διεύρυνσης και την προοδευτική κατεύθυνση του ΠΑΣΟΚ.
Ολομέλεια Βουλής άδεια
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Δουδωνής: Πρόεδρος Δημοκρατίας υπεράνω κομμάτων για ενότητα

Ο Π. Δουδωνής του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να είναι υπερκομματικός και όχι με μία μόνο θητεία, ασκώντας κριτική στην πρόταση της ΝΔ για εξαετή θητεία και όριο, ενώ υπογράμμισε τις αντιφάσεις με άλλα αξιώματα.
Σημαία ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει Έλληνες αγρότες και καταναλωτές ενάντια στις πολυεθνικές

Το ΠΑΣΟΚ επικρίνει τη ΝΔ για στήριξη της απορρύθμισης των Νέων Γονιδιωματικών Τεχνικών στο Ευρωκοινοβούλιο, κατηγορώντας την ότι εκπροσωπεί τα λόμπι της βιοτεχνολογίας, ενώ αναγνωρίζει μεμονωμένες εξαιρέσεις βουλευτών της.
Μιχάλης Κατρίνης πορτραίτο
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Μιχάλης Κατρίνης: «Εκεί που τελειώνει η δημοκρατική τάξη, αρχίζει η ΝΔ»

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ασκεί ο Μιχάλης Κατρίνης, με συνέντευξή του στο BD, καταγγέλλοντας αδιαφάνεια στα εξοπλιστικά, κατευνασμό απέναντι στην Τουρκία και θεσμική φθορά.
Ευριπίδης Στυλιανίδης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στυλιανίδης: Συνάντηση με ΠΑΣΟΚ για το άρθρο 16 στην επόμενη Βουλή

Η ΝΔ εμφανίζεται θετική στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ για ίδρυση μη κερδοσκοπικών πανεπιστημίων. Αναμένεται διαβούλευση για την αναθεώρηση του άρθρου 16 του Συντάγματος, με το ΠΑΣΟΚ να επιμένει στην επιλογή του λαού.
Νίκος Ανδρουλάκης Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης ευνοεί πολιτικούς φίλους και οικονομικά συμφέροντα

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, στον ΣΚΑΪ, απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον πως είναι «τσάμπας για τους φίλους του και ακριβός για τους πολίτες», υπερασπιζόμενος την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για δωρεάν ΜΜΜ στους νέους.