ΓΔ: 2623.25 0.38% Τζίρος: 234.99 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Λογότυπο ΠΑΣΟΚ νύχτα
Φώτο: ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ: Ερωτήματα για εμπλοκή βουλευτών ΝΔ σε σκάνδαλα και συγκάλυψη

Το ΠΑΣΟΚ ζητά εξηγήσεις από την κυβέρνηση και τους βουλευτές που σχετίζονται με δημοσίευμα για στημένες ερωτήσεις προς τον κ. Τρίμπαλη σχετικά με την υπόθεση Krikel και το Predator, κάνοντας λόγο για "ένοχη σιωπή" και νέα σκάνδαλα.

Το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή δημοσίευμα της ιστοσελίδας in.gr, θέτει ερωτήματα προς την κυβέρνηση και τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση Krikel και predator.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος, το δημοσίευμα αποκαλύπτει ποιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας φέρονται να έχουν εκφωνήσει «στημένες ερωτήσεις» προς τον κ. Τρίμπαλη, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως «αχυράνθρωπος» της εταιρείας Krikel, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στην εξεταστική επιτροπή.

Το ΠΑΣΟΚ επισημαίνει πως έχουν περάσει δύο μήνες «ένοχης σιωπής» μετά τις καταθέσεις του κ. Τρίμπαλη στη δίκη για τη χειραγώγηση της εξεταστικής επιτροπής. 

Προσθέτει ότι δημοσιεύονται πλέον τα μηνύματα με τις ερωτήσεις που έλαβε ο μάρτυρας στο κινητό του 24 ώρες πριν εμφανιστεί στη Βουλή, καθώς και τα ονόματα των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που χρησιμοποίησαν τις ερωτήσεις αυτές.

Το κόμμα καλεί την κυβέρνηση και τους εμπλεκόμενους βουλευτές να τοποθετηθούν δημόσια, ενώ θέτει το ερώτημα «πόση ακόμη δυσωδία θα αναδυθεί από τα σκάνδαλα της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας;».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζωή Κωνσταντοπούλου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι δικαιοσύνη και δημοκρατία»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου υπενθυμίζει με ανάρτησή της τη ψήφιση του Τρίτου Μνημονίου πριν 11 χρόνια από ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι, τονίζοντας τον ρόλο του σημερινού πρωθυπουργού και δηλώνοντας ότι θα υπερασπίζεται πάντα το δίκαιο.
Σημαία ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Τα επιχειρήματα του κ. Σκέρτσου αναιρούνται διαρκώς

Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τον κ. Σκέρτσο για αλαζονεία και άστοχες δηλώσεις που προκαλούν δυσαρέσκεια, υποστηρίζοντας ότι αγνοεί την πραγματικότητα της ακρίβειας και της μείωσης εισοδήματος που αναδεικνύει και ο ΟΟΣΑ.
Νίκος Ανδρουλάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρέθυμνο: Επισκέψεις Ανδρουλάκη και Κυρανάκη στον Δήμο Αγίου Βασιλείου

Επισκέψεις στον Δήμο Αγίου Βασιλείου πραγματοποίησαν ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης και ο Γιάννης Κεφαλογιάννης για να ενημερωθούν για την πυρκαγιά, τις ζημιές και τις ανάγκες που προέκυψαν στις πληγείσες περιοχές.
Βουλή των Ελλήνων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Φλωρίδης: Η αντιπολίτευση απαξιώνει τη διαδικασία αναθεώρησης

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Γ. Φλωρίδης χαρακτήρισε την πρόταση της ΝΔ για συνταγματική αναθεώρηση σύγχρονη απάντηση στα προβλήματα, ενώ κατηγόρησε την αντιπολίτευση για απαξίωση της διαδικασίας και αυτοδιάλυση των κομμάτων της.
Μάκης Βορίδης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύγκρουση στη Βουλή για τη Συνταγματική Αναθεώρηση με αιχμηρές τοποθετήσεις

Ο Μάκης Βορίδης κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για καταστρατήγηση του Συντάγματος στη στάση του προς τη Συνταγματική Αναθεώρηση, υποστηρίζοντας ότι με τη θέση του το κόμμα αποτρέπει τη συζήτηση να αποτελέσει θέμα των εκλογών.
Αλεξάνδρα Σδούκου πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σδούκου: Το ΠΑΣΟΚ μοίρασε 7 δισ. υποσχέσεις χωρίς υπευθυνότητα

Η Αλεξάνδρα Σδούκου, εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, μιλώντας στο OPEN TV, τόνισε την ανάγκη πολιτικής υπευθυνότητας, καλώντας το ΠΑΣΟΚ να αναλάβει τις ευθύνες του μετά τις διαψευσθείσες καταγγελίες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.