ΓΔ: 2314.88 -0.85% Τζίρος: 390.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:26:36
Νικήτας Κακλαμάνης στη Βουλή
Ο Νικήτας Κακλαμάνης

Θερμά συλλυπητήρια Κακλαμάνη για τον θάνατο του Λευτέρη Κωνσταντινίδη

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, εξέφρασε τη θλίψη του για την απώλεια του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Λευτέρη Κωνσταντινίδη, τονίζοντας τη σημαντική πολιτική και ακαδημαϊκή του προσφορά.

Τη θλίψη του για την απώλεια του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Λευτέρη Κωνσταντινίδη, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νικήτας Κακλαμάνης, μέσω σχετικής δήλωσης.

Ο κ. Κακλαμάνης ανέφερε ότι ο εκλιπών υπήρξε ενεργό και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΚ, με σημαντική δράση στη Σουηδία, ενώ διακρίθηκε για την εντιμότητα και τη συνέπειά του κατά τη θητεία του ως βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 1990–1996.

Σύμφωνα με τη δήλωση, ο Λευτέρης Κωνσταντινίδης συνδύασε τη δημόσια παρουσία του με μια σημαντική ακαδημαϊκή και επιστημονική διαδρομή, ενώ η πορεία του χαρακτηρίστηκε από ήθος, ιδεολογική συνέπεια και προσφορά τόσο στην πολιτική όσο και στην επιστήμη.

Ο Πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λογότυπο ΠΑΣΟΚ νύχτα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Αναστέλλονται οι κομματικές εκδηλώσεις έως Κυριακή σε ένδειξη πένθους

Το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ότι δεν θα πραγματοποιηθούν κομματικές εκδηλώσεις έως και την Κυριακή, συμμετέχοντας στο πένθος για τον τραγικό θάνατο των εργατριών στα Τρίκαλα και των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο τροχαίο δυστύχημα.
Λογότυπο ΠΑΣΟΚ νύχτα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Η μνήμη του Ολοκαυτώματος δέσμευση για τα ανθρώπινα δικαιώματα

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής τονίζει ότι η 27η Ιανουαρίου υπενθυμίζει το Ολοκαύτωμα και την ανάγκη να διατηρείται η ιστορική μνήμη. Επισημαίνει ότι η μάχη απέναντι στον ρατσισμό, τον αναθεωρητισμό και τη μισαλλοδοξία είναι διαρκές καθήκον.
Ομιλητής σε βήμα πολιτικής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσουκαλάς: «Όχι άλλοι νεκροί στη δουλειά», κριτική για διατάξεις χωρίς διάλογο

Ο Κώστας Τσουκαλάς τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ επιδιώκει δυναμική συμμετοχή αποδήμων χωρίς να αμφισβητείται η λαϊκή ετυμηγορία. Για τα εργατικά δυστυχήματα, ζήτησε σοβαρότερα μέτρα για υγιεινή και ασφάλεια στην εργασία.
Λογότυπο ΠΑΣΟΚ νύχτα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ: Κριτική στην κατάθεση Χαλικιά, γεννά ερωτήματα αξιοπιστίας

Πηγές ΠΑΣΟΚ σχολιάζουν την κατάθεση της πρώην αντιπροέδρου ΟΠΕΚΕΠΕ Δ. Χαλικιά στην εξεταστική, λέγοντας ότι εστίασε σε περιόδους χωρίς θεσμική σχέση με τον Οργανισμό, «αποδίδοντας αθωότητα» στον Βορίδη και αμφισβητώντας στοιχεία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας.