ΓΔ: 2662.45 1.77% Τζίρος: 437.59 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Κώστας Ζαχαριάδης ομιλεί

Ζαχαριάδης: Η κυβέρνηση δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα

Ο Κώστας Ζαχαριάδης κατηγορεί την κυβέρνηση για κυνισμό και αποκοπή από την πραγματικότητα, σχολιάζοντας τη στάση του κυβερνητικού εκπροσώπου στο θέμα της επίμαχης φράσης «το τζάμπα πέθανε» της κ. Αλεξοπούλου.

Κριτική στην κυβέρνηση για έλλειψη επαφής με την κοινωνική πραγματικότητα ασκεί ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κώστας Ζαχαριάδης.

Σε δημόσια τοποθέτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Ζαχαριάδης σημειώνει ότι «η πιο τρανή απόδειξη ότι αυτή η κυβέρνηση έχει απολέσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα και τα προβλήματα της πλειοψηφίας των πολιτών, δόθηκε σήμερα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο».

Επικρίνει την επιλογή του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, να υπερασπιστεί τη φράση «το τζάμπα πέθανε» της κ. Αλεξοπούλου, επισημαίνοντας ότι αυτό καταδεικνύει κυνισμό και απομάκρυνση της κυβέρνησης Μητσοτάκη από την καθημερινότητα των πολιτών.

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπογραμμίζει πως, ενώ η Νέα Δημοκρατία κυβερνά έχοντας οφειλές που αγγίζουν το μισό δισεκατομμύριο ευρώ στις τράπεζες, χαρακτηρίζει ως «τζάμπα» τους μισθωτούς που δυσκολεύονται να καλύψουν βασικές ανάγκες, όπως το ενοίκιο.

Τέλος, ο κ. Ζαχαριάδης κάνει λόγο για αδυναμία αυτοκριτικής και παραδοχής λάθους από την πλευρά της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι αυτό αντανακλά στάση αλαζονείας και έπαρσης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρένα Δούρου στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δούρου: Απαντήσεις για το φιάσκο πολιτιστικής διπλωματίας με Βουλγαρία

Η Ρένα Δούρου κατηγόρησε την κυβέρνηση για φιάσκο στη «πολιτιστική διπλωματία» με τη Βουλγαρία και υπογράμμισε ότι η Ιστορία δεν ανταλλάσσεται. Ζήτησε σύγκληση Επιτροπής και αποκατάσταση των εκκλησιαστικών κειμηλίων στην Ελλάδα.
Νίκος Ανδρουλάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Εθνικός στόχος η πολιτική αλλαγή με το ΠΑΣΟΚ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση για έμφαση στην επικοινωνία και όχι στην ουσία της εξωτερικής πολιτικής, χαρακτηρίζοντας αποτυχία τη στάση της στο Τουρκολιβυκό Μνημόνιο και εξέφρασε ανησυχία για το καλώδιο με Κύπρο.
Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Η δύναμή μας είναι τα μέλη και τα στελέχη της παράταξης

Υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη συνεδρίασε η εκτελεστική γραμματεία της ΝΔ, εστιάζοντας στη λειτουργία των οργάνων, την κινητοποίηση στελεχών και την οργάνωση ενόψει εκλογών 2027. "Η δύναμή μας είναι τα στελέχη," τόνισε ο πρωθυπουργός.
Ευάγγελος Βενιζέλος ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βενιζέλος: Σημαντική η παρέμβαση του πρωθυπουργού στον ΟΗΕ

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σε άρθρο του στο «Βήμα», εκτιμά θετικά την παρέμβαση του πρωθυπουργού στον ΟΗΕ για το τουρκολιβυκό μνημόνιο, τονίζοντας τη σημασία της, αλλά υπογραμμίζει πως δεν ζητήθηκε ψήφισμα όπως το 1976.
Κωστής Χατζηδάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Χατζηδάκης από Ιωάννινα: Η Ελλάδα προχωρά μπροστά

Ο Κωστής Χατζηδάκης από τα Ιωάννινα δήλωσε βέβαιος για νίκη της ΝΔ στις εκλογές, τονίζοντας τα κυβερνητικά επιτεύγματα σε οικονομία, εργασία και διεθνή πολιτική, και χαρακτήρισε κρίσιμη τη στήριξη ενός αποτελεσματικού ηγέτη.
Ρένα Δούρου στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Νέα ήττα της κυβέρνησης για το τουρκολιβυκό μνημόνιο

Έξι ερωτήματα θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον υπουργό Εξωτερικών για την έγκριση του τουρκολιβυκού μνημονίου από τη λιβυκή Βουλή και επικρίνει την κυβερνητική εξωτερική πολιτική για εφησυχασμό και πλήρη αιφνιδιασμό από τις εξελίξεις.