ΓΔ: 2361.87 -1.88% Τζίρος: 236.27 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:46:37
Έμβλημα ΓΣΕΕ
Το έμβλημα της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας σε νεοκλασικό κτίριο.

Γιάννης Παναγόπουλος: Δεν υπάρχει τίποτα επιλήψιμο για μένα

Ο Γιάννης Παναγόπουλος, πρόεδρος της ΕΕ, δήλωσε πως δεν υπάρχει κάτι επιλήψιμο εναντίον του και σύντομα θα φανεί. Για τη δέσμευση λογαριασμών του τόνισε πως δεν έχει πλήρη ενημέρωση και θα τοποθετηθεί όταν το κρίνει.

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος, δήλωσε πως «δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάτι μεμπτό εναντίον μου και αυτό θα αποδειχθεί», κατά την αποχώρησή του από την κοινοβουλευτική επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων. Στην επιτροπή είχε παρουσιάσει τη θέση της Συνομοσπονδίας σχετικά με το νομοσχέδιο για την ενίσχυση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τη δέσμευση των τραπεζικών του λογαριασμών, ο κ. Παναγόπουλος ανέφερε ότι δεν έχει λάβει πλήρη ενημέρωση για το ζήτημα και διευκρίνισε πως θα τοποθετηθεί όταν το κρίνει σκόπιμο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελληνικό Κοινοβούλιο συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εγκρίθηκε από τη Βουλή το νομοσχέδιο για τη νόμιμη μετανάστευση

Το νομοσχέδιο για τη "νόμιμη μετανάστευση" εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία με τις ψήφους της ΝΔ, ενώ όλη η αντιπολίτευση διαφώνησε επί της αρχής. Ωστόσο, κάποια άρθρα έλαβαν θετική ψήφο κι από κόμματα της αντιπολίτευσης.
Κτίριο ΓΣΕΕ Αθήνα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Παναγόπουλος: Η αλήθεια θα αποκατασταθεί με τον χρόνο

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος, δηλώνει ότι δεν έχει τίποτα να κρύψει ή να φοβηθεί και ότι είναι στη διάθεση της δικαιοσύνης, επισημαίνοντας πως δεν έχει λάβει ακόμη κάποιο εισαγγελικό πόρισμα για τις εις βάρος του κατηγορίες.
Κωστής Χατζηδάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Χατζηδάκης: Παρεμβάσεις λογικής για περιορισμό της γραφειοκρατίας

Το νέο νομοσχέδιο στοχεύει στη μείωση της γραφειοκρατίας και της ταλαιπωρίας των πολιτών, επιταχύνοντας διαδικασίες, μειώνοντας το κόστος και διευκολύνοντας τις συναλλαγές με το Δημόσιο, όπως ανέφερε ο Κωστής Χατζηδάκης.
Ελληνικό κοινοβούλιο συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κεραμέως: Λυπηρό να επικρίνει η Αντιπολίτευση τη συμφωνία για ΣΣΕ

Η Υπουργός Εργασίας χαρακτήρισε άδικη την κριτική στο νομοσχέδιο, σημειώνοντας ότι διαμορφώθηκε με τη σύμπραξη κοινωνικών εταίρων και ισχυρίστηκε πως οι δείκτες ανεργίας και μισθών έχουν βελτιωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια.