ΓΔ: 2622.56 0.89% Τζίρος: 95.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:15:36
Νίκος Δένδιας πορτραίτο

Συναντήσεις του Νίκου Δένδια στην Ινδία

Ο Νίκος Δένδιας, υπουργός Εθνικής Άμυνας, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Ινδία, είχε συναντήσεις με τον υφυπουργό Εξωτερικών Πολωνίας, τον πρώην Καγκελάριο Αυστρίας και τον πρέσβη της ΕΕ στην Ια

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας πραγματοποίησε σειρά επαφών με ξένους αξιωματούχους στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στην Ινδία, το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου.

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ, ο κ. Δένδιας ανέφερε ότι στο περιθώριο του «The India - EU Forum» είχε συναντήσεις με τον υφυπουργό Εξωτερικών της Πολωνίας Władysław Bartoszewski, τον πρώην Καγκελάριο και πρώην υπουργό Εξωτερικών της Αυστρίας Alexander Schallenberg, καθώς και τον πρέσβη της ΕΕ στην Ιαπωνία Jean-Eric Paquet.

Σε δεύτερη ανάρτηση στο ίδιο μέσο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε τη συμμετοχή του στο 1ο «The India - EU Forum», το οποίο συνδιοργανώθηκε στο Νέο Δελχί από το υπουργείο Εξωτερικών της Ινδίας και το think tank «Ananta Centre».

Ο κ. Δένδιας δημοσίευσε επίσης φωτογραφία από τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του «India Practice» Ashok Malik, επισημαίνοντας τη σημασία της ενίσχυσης των σχέσεων Ελλάδας – Ινδίας και της συνεργασίας ΕΕ – Ινδίας σε διεθνές επίπεδο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Δένδιας εξωτερικών
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Δένδιας: Υπερασπιζόμαστε την αξία της ανθρώπινης ζωής απέναντι στους αρνητές

Ο Νίκος Δένδιας, Υπουργός Εθνικής Άμυνας, τόνισε στο Χ τη σημασία τιμής της μνήμης των θυμάτων τρομοκρατίας, εκφράζοντας στήριξη στις οικογένειές τους και καταδικάζοντας όσους αγνοούν την αξία της ανθρώπινης ζωής.
Νίκος Δένδιας ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Δένδιας: Το Κυπριακό είναι ζήτημα παράνομης κατοχής της Κύπρου

Ο Νίκος Δένδιας, υπουργός Εθνικής Άμυνας, τόνισε πως 52 χρόνια μετά τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, το Κυπριακό παραμένει ζήτημα παράνομης κατοχής και τιμούμε τη μνήμη των πεσόντων και των αγνοούμενων.
Νίκος Δένδιας πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας: Οι Ένοπλες Δυνάμεις γίνονται σύγχρονη «μηχανή» αντιμετώπισης προκλήσεων

Ο Νίκος Δένδιας τόνισε ότι η δημιουργία του θόλου προστασίας και η ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων με νέα οπλικά συστήματα σηματοδοτεί νέα εποχή και δυναμική απάντηση σε κάθε πρόκληση, ενταγμένη στην «Ασπίδα του Αχιλλέα».
Νίκος Δένδιας συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έγκριση «Ασπίδας του Αχιλλέα» και 10 εξοπλιστικών από το ΚΥΣΕΑ

Το ΚΥΣΕΑ ενέκρινε νέες συμβάσεις για το εξοπλιστικό πρόγραμμα ενόπλων δυνάμεων, συμπεριλαμβανομένου αντιβαλλιστικού και αντι-drone θόλου με ελληνική βιομηχανία και προϋπολογισμό άνω των 700 εκατ. ευρώ.
Νίκος Δένδιας συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας: Απαραίτητες ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις και νέα φάση στεγαστικού

Ο Νίκος Δένδιας τόνισε τη σημασία ισχυρών και σύγχρονων Ενόπλων Δυνάμεων για την Ελλάδα, στην τελετή υπογραφής της σύμβασης δωρεάς για νέες εγκαταστάσεις της 5ης Μοίρας Ικάρων, δωρεά του Π. Λασκαρίδη.