ΓΔ: 2370.98 -0.61% Τζίρος: 31.06 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:37:36
Ακρόπολη Λίνδου Ρόδου
Φώτο: Shutterstock

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης στους εορτασμούς της Ενσωμάτωσης στη Ρόδο

Ο ΥΠΕΞ Γιώργος Γεραπετρίτης βρίσκεται στη Ρόδο ως κεντρικός ομιλητής εκδήλωσης για τα 78 χρόνια από την Ενσωμάτωση των Δωδεκανήσων. Αύριο θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.

Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης βρίσκεται από σήμερα στη Ρόδο, όπου είναι ο κεντρικός ομιλητής στην ανοιχτή εκδήλωση με τίτλο «Θάλασσα Μνήμης - Γη Ελληνική - Τα Δωδεκάνησα στην αγκαλιά της Ελλάδας». Την εκδήλωση διοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τιμώντας τη μνήμη και τους αγώνες της Δωδεκανήσου, που συμπληρώνει 78 χρόνια από την Ενσωμάτωση με την Ελλάδα, στις 7 Μαρτίου 1948.

Ο κ. Γεραπετρίτης είχε συνάντηση με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και πρόεδρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, Γιώργο Χατζημάρκο, κατά την οποία συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη και τη διεθνή προβολή των νησιών του Νοτίου Αιγαίου.

Αύριο, 7 Μαρτίου, ο υπουργός θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στη μεγάλη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο, πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων, στο πλαίσιο των εορτασμών για την ιστορική αυτή επέτειο.

Φωτογραφία: Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δόμνα Μιχαηλίδου πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιχαηλίδου: Στήριξη σε οικογένειες και κοινωνικές δομές στην Πέλλα

Η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής, Δόμνα-Μαρία Μιχαηλίδου, επισκέφθηκε Έδεσσα και Γιαννιτσά, αναδεικνύοντας δράσεις για οικογένειες, ηλικιωμένους, στέγαση και κοινωνικές δομές στην Πέλλα.