ΓΔ: 2634.24 1.34% Τζίρος: 194.26 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Αλέξης Τσίπρας Ιθάκη
Φώτο: SOOC

Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέπτεται τη Λαμία

Στη Λαμία βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας για την παρουσίαση του βιβλίου του «ΙΘΑΚΗ». Επισκέφθηκε το Δημαρχείο, συνομίλησε με πολίτες και νέους στην πλατεία, και είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη. Η παρουσίαση είναι στις 18:30.

Στη Λαμία βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του «ΙΘΑΚΗ» που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα. Ο κ. Τσίπρας συναντήθηκε με τον δήμαρχο Λαμιέων, Πανουργιά Παπαϊωάννου, στο Δημαρχείο και στη συνέχεια επισκέφθηκε την πλατεία Ελευθερίας, όπου για αρκετή ώρα συνομίλησε με πολίτες και στελέχη της Αριστεράς, υπογράφοντας παράλληλα αντίτυπα του βιβλίου του.

Ακολούθως, στο κέντρο της πόλης, σε γνωστό καφέ, είχε εκτενή συζήτηση με νέους, ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. κ. Συμεών.

Η παρουσίαση του βιβλίου «Ιθάκη» έχει προγραμματιστεί για τις 6:30 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλέξης Τσίπρας ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ντοκιμαντέρ της Αριστεράς: Νέα πρόταση για πολιτική επικοινωνία

Η ΕΛΑΣ παρουσιάζει τριλογία ντοκιμαντέρ που αποτυπώνει τη δημιουργία της, προσεγγίζοντας την πολιτική με νέα αφηγηματική γλώσσα, κινηματογραφικές τεχνικές και τη ματιά νέων δημιουργών, χωρίς κλισέ και με έμφαση στην αυθεντικότητα.
Άκης Σκέρτσος πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκέρτσος: Η πολιτική προστασία δεν είναι χώρος για φθηνές αντιπαραθέσεις

Ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος επέκρινε τον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή δηλώσεις του, τονίζοντας πως δεν έχει ζητήσει συγγνώμη για τις απώλειες σε Μάτι και Μάνδρα και αμφισβητώντας την ειδικότητά του στα θέματα πολιτικής προστασίας.
Αλέξης Τσίπρας πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Ρωμανός: Ο Τσίπρας συγκρούστηκε μόνο με τα συμφέροντα της μεσαίας τάξης

Ο Νίκος Ρωμανός, διευθυντής Ψηφιακής Επικοινωνίας του Πρωθυπουργού, τόνισε στο OPEN ότι το rebranding του Αλέξη Τσίπρα ήταν «πεταμένα λεφτά» και οι υποσχέσεις του παραμένουν ίδιες με το παρελθόν, χωρίς να εξυπηρετούν τη μεσαία τάξη.
Αλέξης Τσίπρας ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΛ.ΑΣ.: Το Μαξίμου επιλέγει πόλωση, αποφεύγει τα πραγματικά ζητήματα

Η ΕΛ.Α.Σ. σχολιάζει ότι οι επιθέσεις κατά Τσίπρα μετά τη συνέντευξή του δείχνουν αδυναμία της ΝΔ να απαντήσει ουσιαστικά στην κριτική. Κατηγορεί το Μαξίμου για πόλωση και τονίζει πως θα συνεχίσει να μιλά για τα πραγματικά προβλήματα.
Θανάσης Κοντογεώργης πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κοντογεώργης: Ο Τσίπρας λέει ό,τι χρειάζεται, αλλά ενεργεί αντίθετα

Ο Θαν. Κοντογεώργης ανέφερε ότι υλοποιείται πρόγραμμα κατασκευής και ανακαίνισης φοιτητικών εστιών 1,05 δισ. ευρώ για 20.500 φοιτητές ως το 2026, ενώ το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα έχει διπλασιαστεί για 45.000 δικαιούχους.
Αλέξης Τσίπρας ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Υπάρχουν σκανδαλώδεις φοροαπαλλαγές για τον μεγάλο πλούτο

Ο Αλ. Τσίπρας τόνισε πως η κλιματική κρίση πλήττει Ελλάδα, Ιταλία και Τουρκία, και κατηγόρησε την κυβέρνηση για ανεπάρκεια στην πυροπροστασία και επιλογή επενδύσεων του ΔΕΔΔΗΕ, σημειώνοντας πως το Ταμείο Ανάκαμψης αξιοποιήθηκε λανθασμένα.