ΓΔ: 2686.2 1.75% Τζίρος: 315.94 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Λογότυπο ΠΑΣΟΚ νύχτα
Φώτο: ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ για Intellexa: Η κυβέρνηση να διαψεύσει ευθέως τον Ταλ Ντίλιαν

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής αναφέρει ότι φυλλάδια της Intellexa, τα οποία αποκαλύπτονται από in.gr και Πάνο Τσίκαλα, στοχεύουν σε υπηρεσίες ασφάλειας, και καλεί την κυβέρνηση να διαψεύσει τους ισχυρισμούς του Ταλ Ντίλιαν.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής σχολιάζει δημοσίευμα του in.gr και του δημοσιογράφου Πάνου Τσίκαλα, το οποίο αποκαλύπτει ότι σε δύο εταιρικά φυλλάδια που αποδίδονται στην Intellexa προβάλλονται τα προϊόντα της με σαφή στόχευση προς «αρχές επιβολής του νόμου», καθώς και προς φορείς ασφάλειας και πληροφοριών.

Στην ανακοίνωσή του, το κόμμα υπογραμμίζει ότι «σε συνέχεια δηλαδή των δημόσιων δηλώσεων του Ισραηλινού απόστρατου, Ταλ Ντίλιαν, ότι συνεργάζεται μόνο με κυβερνήσεις και κρατικές αρχές, έρχονται προς επίρρωση και τα διαφημιστικά έντυπα της εταιρείας του».

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θέτει το ερώτημα: «Ούτε και τώρα η κυβέρνηση θα βγει να διαψεύσει ευθαρσώς τον κ. Ντίλιαν;», καλώντας την κυβέρνηση να τοποθετηθεί δημόσια επί του ζητήματος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημήτρης Μάντζος σε εκδήλωση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ. Μάντζος: Η κυβέρνηση αργεί να καταλάβει πως ηρεμία με Τουρκία δεν αρκεί

Ο Δημήτρης Μάντζος κατηγορεί την κυβέρνηση για καθυστερημένη συνειδητοποίηση κινδύνων, επιλεκτική ανάγνωση της ιστορίας και παράλειψη αξιοποίησης της κατοχύρωσης της ΑΟΖ το 2011 επί ΠΑΣΟΚ, αφήνοντας ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες.
Κώστας Τσουκαλάς πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Τσουκαλάς: Το ΠΑΣΟΚ εγγυάται σίγουρη πολιτική αλλαγή και νίκη

Ο Κώστας Τσουκαλάς, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, δήλωσε στο ΟΡΕΝ πως η κυβέρνηση απέτυχε στην οικονομία, την ακρίβεια και τα εθνικά θέματα και ότι μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να εξασφαλίσει πολιτική αλλαγή με ασφάλεια και προοπτική.
Νίκος Ανδρουλάκης Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Πυρά κατά κυβέρνησης για την Εξεταστική στις υποκλοπές

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, κατηγόρησε την κυβέρνηση για υποκρισία και φαυλότητα στη συζήτηση για την Εξεταστική των υποκλοπών, εξαπολύοντας επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Κώστας Τσουκαλάς πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση εξυπηρετεί ολιγοπώλια λόγω 7ετών εξαρτήσεων

Ο Κώστας Τσουκαλάς του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση για πολιτικές που μειώνουν την αγοραστική δύναμη, υποστήριξε πως εξυπηρετεί τα ολιγοπώλια και έκρινε ως ανεπαρκείς τις 120 δόσεις και τη μη διαγραφή τόκων και προσαυξήσεων.
Γιώργος Παπανδρέου προφίλ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπανδρέου: Απαραίτητος ο ολικός σχεδιασμός για ασφάλεια στον Οδοντωτό

Ο Γιώργος Παπανδρέου επεσήμανε πως ο Οδοντωτός παραμένει ακινητοποιημένος λόγω νέας εμπλοκής στη σύμβαση ασφάλειας, προκαλώντας ερωτήματα για τον χειρισμό της υπόθεσης από κυβέρνηση και περιφέρεια και ζητώντας μόνιμες λύσεις.