ΓΔ: 2686.2 1.75% Τζίρος: 315.94 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Κώστας Τσουκαλάς πορτρέτο

Κ. Τσουκαλάς: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξανά παραπλανά και ψεύδεται

Με έντονο ύφος ο Κώστας Τσουκαλάς, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κατηγόρησε τον Παύλο Μαρινάκη για παραπλάνηση της κοινής γνώμης και τον κάλεσε να αποδείξει τους ισχυρισμούς του ή να ζητήσει συγγνώμη.

Με αιχμηρή δήλωση απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Τσουκαλάς, στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη, κατηγορώντας τον ότι επιχειρεί να παραπλανήσει την κοινή γνώμη.

«Δεν περίμεναμε κάτι άλλο από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο. Είναι γνωστό ότι έχει μαλώσει με την αλήθεια. 'Αλλη μια φορά λέει ψέματα και παραπλανά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσουκαλάς, διατηρώντας υψηλούς τόνους.

Στη συνέχεια, κάλεσε τον κ. Μαρινάκη «να αποδείξει τους ισχυρισμούς του», διαφορετικά, όπως είπε, «ας κάνει ό,τι κάνει πάντα μετά τις τζάμπα μαγκιές, να επιλέξει την άτακτη υποχώρηση».

Ο κ. Τσουκαλάς επεσήμανε ακόμη ότι «η συμμορία του Μαξίμου είναι πολλαπλώς εκτεθειμένη» και πως «όταν δεν τη βολεύει η αλήθεια, επιλέγει την πολιτική αλητεία». Καταλήγοντας, προειδοποίησε: «Ο πανικός δεν είναι καλός σύμβουλος. Ανακαλέστε τα ψεύδη γιατί θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλημμυρισμένο ποτάμι
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Αυτοψία στον Μυλοπόταμο για τις ζημιές από τις πλημμύρες

Το ΠΑΣΟΚ ζητά άμεση καταγραφή ζημιών, αποκατάσταση υποδομών και αποζημίωση πληγέντων σε Ζωνιανά, Λιβάδια, Κάλυβο και Δισκούρι, με δέσμευση για στενή παρακολούθηση και έργα πρόληψης, ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση.
Βουλή των Ελλήνων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ερώτηση ΠΑΣΟΚ για διαφάνεια και ασφάλεια στα εθνικά Data Centers

Το ΠΑΣΟΚ ζητά εθνικό σχεδιασμό για τα Data Centers στην Ελλάδα με διαφάνεια και αξιολόγηση των επιπτώσεων, τονίζοντας τα οφέλη αλλά και τους κινδύνους από την ανάπτυξή τους χωρίς επαρκή προετοιμασία, σε ερώτηση του Γ. Παπανδρέου στη Βουλή.
Κώστας Τσουκαλάς πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση εξυπηρετεί ολιγοπώλια λόγω 7ετών εξαρτήσεων

Ο Κώστας Τσουκαλάς του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση για πολιτικές που μειώνουν την αγοραστική δύναμη, υποστήριξε πως εξυπηρετεί τα ολιγοπώλια και έκρινε ως ανεπαρκείς τις 120 δόσεις και τη μη διαγραφή τόκων και προσαυξήσεων.
Νίκος Παπανδρέου πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Παπανδρέου: Να σταματήσουμε τη διάθεση του «αθάνατου νερού»

Ο Νίκος Παπανδρέου, ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ζήτησε αυστηρότερο έλεγχο και εποπτεία στη λειτουργία επιχειρήσεων ευεξίας μετά τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, επισημαίνοντας τη διακίνηση παραποιημένων φαρμάκων και προϊόντων ψευδούς ευεξίας.
Νέα Δημοκρατία
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Καίνε οι τιμές ενέργειας, ναύαρχος στο ΠΑΣΟΚ, γαλάζιες απουσίες και ο Δούκας

Αλμα 50% σε δύο ημέρες για τη χονδρική τιμή ρεύματος, κολλημένο στα 100 δολ. το πετρέλαιο, μεταγραφή στο ΠΑΣΟΚ ο ναύαρχος, το ALMA φέρνει πιο κοντά τις τράπεζες, ο Δούκας δεν έφερε γούρι στον Σάντσεθ και απουσίες από τα γενέθλια της ΝΔ.
Γιώργος Παπανδρέου προφίλ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπανδρέου: Απαραίτητος ο ολικός σχεδιασμός για ασφάλεια στον Οδοντωτό

Ο Γιώργος Παπανδρέου επεσήμανε πως ο Οδοντωτός παραμένει ακινητοποιημένος λόγω νέας εμπλοκής στη σύμβαση ασφάλειας, προκαλώντας ερωτήματα για τον χειρισμό της υπόθεσης από κυβέρνηση και περιφέρεια και ζητώντας μόνιμες λύσεις.