ΓΔ: 2686.2 1.75% Τζίρος: 315.94 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Σημαία ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ: Επικρίνει τον κ. Μαρινάκη για κάλυψη θεσμικών ακροβασιών κυβέρνησης

Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τον κ. Μαρινάκη για διαρκή ψευδή δηλώσεις και απόπειρα συγκάλυψης των θεσμικών ακροβασιών της κυβέρνησης, τονίζοντας πως η κυβέρνηση έχει εκτεθεί και ότι ο λαός έχει αντιληφθεί τις μεθοδεύσεις της.

Σε σκληρή ανακοίνωση προχώρησε το ΠΑΣΟΚ, απαντώντας στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου στο Open, κατηγορώντας τον κ. Μαρινάκη ότι βρίσκεται σε «μόνιμη φάση… κατ’ εξακολούθηση ψεύτη» και επιχειρεί να καλύψει τις θεσμικές ακροβασίες και τις αθλιότητες της κυβέρνησης που εκπροσωπεί.

Το κόμμα σχολίασε ότι η κυβέρνηση είναι «στριμωγμένη στη γωνία» λόγω της «πρωτοφανούς μεθόδευσης να μην διοριστεί επικεφαλής στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα το πρόσωπο που συγκέντρωσε πλειοψηφία 3/5». 

Όπως υπογραμμίζει, «τη μια διαδίδουν ότι υπήρχε συμφωνία αλλά τη χάλασε η αντιπολίτευση, την άλλη ότι δεν υπήρχε συμφωνία αλλά υπήρχε τηλεφωνική επικοινωνία».

«Έχετε πια γελοιοποιηθεί», σημειώνει το ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας πως «όσες φαιδρότητες και να επιστρατεύσετε, ο ελληνικός λαός σας έχει πάρει χαμπάρι».

Κλείνοντας, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει: «Είστε η κυβέρνηση του παρασκηνίου και των deals. Το ΠΑΣΟΚ θα σας ξεβολέψει, θα το συνηθίσετε».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κώστας Τσουκαλάς πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση εξυπηρετεί ολιγοπώλια λόγω 7ετών εξαρτήσεων

Ο Κώστας Τσουκαλάς του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση για πολιτικές που μειώνουν την αγοραστική δύναμη, υποστήριξε πως εξυπηρετεί τα ολιγοπώλια και έκρινε ως ανεπαρκείς τις 120 δόσεις και τη μη διαγραφή τόκων και προσαυξήσεων.
Παύλος Μαρινάκης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης: Το ΠΑΣΟΚ έχει καταστήσει τις λαθροχειρίες κανόνα στην επικοινωνία

Ο Παύλος Μαρινάκης απάντησε στις αιτιάσεις Τσίπρα για υπερπλεονάσματα και στα στελέχη ΠΑΣΟΚ για τις 120 δόσεις, λέγοντας πως η κυβέρνηση μειώνει φόρους, δημιουργεί θέσεις εργασίας και αυξάνει τα έσοδα χωρίς αύξηση φορολογίας.
Νίκος Ανδρουλάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Ανδρουλάκη - Αποστολάκη τη Δευτέρα το μεσημέρι

Αύριο στις 12:00 ο Νίκος Ανδρουλάκης θα συναντηθεί με τον ανεξάρτητο βουλευτή Ευάγγελο Αποστολάκη στο γραφείο του στη Βουλή. Το βράδυ, στις 22:00, θα παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Ευθέως» του ΕΡΤnews.
Αλεξάνδρα Σδούκου πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σδούκου: Το ΠΑΣΟΚ φέρνει παράδειγμα Ιταλίας, εμείς δεν ρισκάρουμε τη χώρα

Η Αλεξάνδρα Σδούκου τόνισε στο ACTION 24 ότι η κυβέρνηση στηρίζει τους πολίτες όσο επιτρέπουν οι δυνατότητες της οικονομίας, με ενισχύσεις στα καύσιμα και μέτρα που θα αξιολογούνται κάθε δεκαπενθήμερο λόγω της ενεργειακής κρίσης.
Κώστας Τσουκαλάς πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Τσουκαλάς: Ανεπαρκή μέτρα και ξεκάθαρη αποτυχία της κυβέρνησης

Ο Κώστας Τσουκαλάς κατηγορεί την κυβέρνηση για ημίμετρα και αδυναμία σύγκρουσης με τα ολιγοπώλια, σχολιάζοντας τα νέα στοιχεία της Eurostat που δείχνουν άνοδο του πληθωρισμού στη χώρα, σε υψηλότερα επίπεδα από την Ευρωζώνη.
Νίκος Ανδρουλάκης ομιλία Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Ψηφίστε τη τροπολογία ΠΑΣΟΚ για ΕΦΚ, όχι επιστολές

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κάλεσε την κυβέρνηση να λάβει άμεσα αποφάσεις για μείωση του ΕΦΚ, εφαρμόζοντας το ιταλικό μοντέλο, και να καταργήσει την Golden Visa στα ακίνητα, τονίζοντας πως δεν απαιτείται επιστολή προς τη φον ντερ Λάιεν.