ΓΔ: 2126.69 0.67% Τζίρος: 111.80 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:12:37
ΑΠΕ

Καμμένος: Ο κ. Παπαγγελόπουλος οφείλει να διαψεύσει όσα ψευδή ισχυρίστηκε

«Όσα φέρεται να ισχυρίστηκε ο Παπαγγελόπουλος δεν είναι απλώς ψευδή, συκοφαντικά και φράσεις του υποκόσμου, αλλά αποδεικνύουν τον παρασκηνιακό τρόπο, με τον οποίο δρούσε».

Έντονη είναι η αντίδραση του πρώην υπουργού Άμυνας και προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, μετά τις καταγγελίες της εφημερίδας ¨Παραπολιτικά" για παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη.

«Όσα φέρεται να ισχυρίστηκε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος δεν είναι απλώς ψευδή, συκοφαντικά και φράσεις του υποκόσμου, αλλά αποδεικνύουν τον παρασκηνιακό τρόπο, με τον οποίο εκτελούσε τα καθήκοντά του εν αγνοία μάλιστα του Αλέξη Τσίπρα», τονίζει ο Π. Καμμένος.

Αναλυτικά η δήλωση του Πάνου Καμμένου έχει ως εξής: 

«Μετά τη δημοσιοποίηση μιας από τις πολλές - προφανώς - θερμές συνομιλίες των Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένου με τον άλλοτε «αγαπημένο» τους υπουργό Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, εάν ο τελευταίος δεν διαψεύσει ρητά, αφενός την συνομιλία τους, αφετέρου τα όσα ψευδώς φέρεται να διηγήθηκε για προφανείς λόγους συναλλαγής, και οι πλέον αφελείς πλέον αντιλαμβάνονται την σχέση διαπλοκής που είχαν τα παραπάνω πρόσωπα μεταξύ τους, τα οποία ενημερώνονταν αναρμοδίως και υπογείως για εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις, και μάλιστα για υπόθεση που αφορούσε στα ανήλικα παιδιά μου.

Όσα φέρεται να ισχυρίστηκε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος για εμένα και την σύζυγό μου, με πρωτοφανές αγοραίο ύφος και για γνωστό εισαγγελικό λειτουργό από ό,τι φαίνεται εν αγνοία του και τον οποίο φέρεται να ενέπλεξε για να προσδώσει προφανώς αληθοφάνεια στη δυνατότητα των παρεμβάσεών του στη Δικαιοσύνη, υπέρ των στελεχών των «Παραπολιτικών» και όχι μόνον, δεν είναι απλώς ψευδή, συκοφαντικά και φράσεις του υποκόσμου, αλλά αποδεικνύουν τον παρασκηνιακό τρόπο, με τον οποίο εκτελούσε τα καθήκοντά του εν αγνοία μάλιστα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. 

Θέλω να πιστεύω ότι οι μυστικές συνομιλίες των «κατασκόπων» δεν επεκτείνονταν και σε άλλες δικαστικές υποθέσεις όπως το Νoor1. Ας λύσουν μεταξύ τους τα χρέη και τα υπόλοιπα, εάν υπάρχουν. Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος υποχρεούται να διαψεύσει όσα ψεύδη φέρεται να ισχυρίστηκε και να εξηγήσει τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτό αλλιώς αναλαμβάνει την ευθύνη. Την απάντηση οφείλει να την δίνει στον ελληνικό λαό και όχι στο κανάλι Mega και τους μετόχους του. Σε ό,τι με αφορά, ηθικά δεν τον απαλλάσσει ότι προφανώς έλαβε χώρα μία ακόμη παράνομη υποκλοπή. Εάν δεν το κάνει, θα προσφύγω στη δικαιοσύνη η οποία ανήκει σε όλους τους Έλληνες και είναι ανεξάρτητη».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άγαλμα Θεάς Δικαιοσύνης
ΔΙΕΘΝΗ

Λίβυος κατηγορούμενος για εγκλήματα πολέμου στο ΔΠΔ της Χάγης

Ο Λίβυος Χαλίντ Μοχάμεντ Αλί ελ Χίσρι, κατηγορούμενος για εγκλήματα πολέμου, μεταφέρθηκε από τη Γερμανία στη Χάγη για να δικαστεί στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο. Η δίκη του αναμένεται να αρχίσει στο τέλος του 2026.
Πάυλος Μαρινάκης πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης: Καμία πολιτική παρέμβαση σε ελέγχους και δικαστικές διαδικασίες

Ο Παύλος Μαρινάκης ξεκαθάρισε ότι διώξεις και έλεγχοι διενεργούνται από ανεξάρτητες αρχές, τονίζοντας πως στόχος της κυβέρνησης είναι η επιστροφή των κλεμμένων και το τέλος στις καταχρήσεις δημόσιων πόρων.
Το κτίριο της Κνεσέτ
ΔΙΕΘΝΗ

Ισραήλ: Χαιρετισμοί ξένων ανταποκριτών για απόφαση πρόσβασης Τύπου στη Γάζα

Η Ένωση Ξένου Τύπου της Ιερουσαλήμ χαιρετίζει την απόφαση του ισραηλινού Ανωτάτου Δικαστηρίου, που θέτει καταληκτική ημερομηνία την 4η Ιανουαρίου για την κυβερνητική απάντηση σχετικά με την πρόσβαση δημοσιογράφων στη Γάζα.
Κελί φυλακής
ΔΙΕΘΝΗ

Ελ Σαλβαδόρ: Μέλη της MS-13 καταδικάστηκαν σε καταδίκες έως χιλιετίας

Η δικαιοσύνη στο Ελ Σαλβαδόρ επέβαλε πολυετείς ποινές σε 248 μέλη της MS-13 για δεκάδες ανθρωποκτονίες και εξαφανίσεις, με έναν καταδικασμένο να λαμβάνει ποινή άνω των 1.000 ετών, στο πλαίσιο σκληρής εκστρατείας κατά των συμμοριών.
Ντόναλντ Τραμπ συνέντευξη
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Όλο και περισσότερες επικρίσεις στην κυβέρνηση Τραμπ για την υπόθεση Έπστιν

Οι Δημοκρατικοί κατηγορούν τον Τραμπ ότι αποσιωπά την υπόθεση Έπστιν μέσω επιλεκτικής και λογοκριμένης δημοσιοποίησης στοιχείων, παρά τις νομικές υποχρεώσεις για πλήρη διαφάνεια, γεγονός που προκαλεί αντιδράσεις και από τα θύματα.