Φώτο: ΑΠΕ

Το Μάτι επισκέπτεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός άναμένεται να συναντήσει τους κατοίκους και να μιλήσουν από κοντά για τα έργα.

Στο Μάτι μεταβαίνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος, λίγες ημέρες πριν, και με αφορμή τη συμπλήρωση 2 χρόνων από την τραγωδία στην περιοχή, είχε προαναγγείλει την επίσκεψή του στην περιοχή. 

Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να συναντήσει τους κατοίκους και να μιλήσουν από κοντά για τα έργα του σήμερα και την αναγέννηση του αύριο, όπως χαρακτηριστικά είχε αναφέρει ο ίδιος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρ. Μητσοτάκης: Ο Ε. Μακρόν είναι ένθερμος υπερασπιστής των ευρωπαϊκών αξιών

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστηκε τον πρόεδρο της Γαλλίας για την αλληλεγγύη που επέδειξε, σε συνέχεια της σκληρής του δήλωσης για την Τουρκία, όπου δεν περιορίσθηκε σε φραστική καταδίκη, αλλά προανήγγειλε ενίσχυση της στρατιωτικής παρουσίας στην περιοχή. 
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη σύγκληση του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ θα ζητήσει η Αθήνα

Ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την ενημέρωσε για τις εξελίξεις στην Αν. Μεσόγειο, ενώ συνεχίζει τις τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους πολιτικούς αρχηγούς.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κυρ. Μητσοτάκης ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς για τις εξελίξεις στην Αν. Μεσόγειο

Εχθές ο πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, όπου τον ενημέρωσε για τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρ. Μητσοτάκης από Εύβοια: Η Πολιτεία θα είναι δίπλα στους κατοίκους

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση συνολικού ύψους 1,2 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε σήμερα για τους δυο πληγέντες από πλημμύρες δήμους της Εύβοιας, Χαλκιδέων και Διρφύων- Μεσσαπίων, ο υπουργός Εσωτερικών.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα Μητσοτάκη στο ΝΑΤΟ: «Όχι» στην πολιτική ίσων αποστάσεων

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, είχε το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.