ΓΔ: 2602.41 -0.64% Τζίρος: 254.95 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Σημαία ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ: Ο Θ. Πλεύρης επιβεβαίωσε δημόσια ψέματα, ζήτημα αξιοπιστίας

Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τον κ. Πλεύρη πως είπε ψέματα σχετικά με το πότε γνώρισε τους κατηγορούμενους ιατρούς και θέτει θέμα αναξιοπιστίας για τους υπουργούς της ΝΔ, λέγοντας πως το ψέμα είναι "στις εργοστασιακές τους ρυθμίσεις".

Σε απάντηση στις δηλώσεις του υπουργού Μετανάστευσης, το ΠΑΣΟΚ επισημαίνει ότι ο κ. Πλεύρης επιβεβαίωσε δημόσια πως γνώριζε τους κατηγορούμενους ιατρούς ήδη από το 2012. Παράλληλα, το ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι ο υπουργός είχε δηλώσει διαφορετικά στοιχεία σχετικά με τη χρονολογική σειρά της γνωριμίας τους, γεγονός που δημιουργεί ερωτήματα για την αξιοπιστία των τοποθετήσεών του.

Σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ, ενώ ο κ. Πλεύρης ήταν συνιδρυτής σωματείου με τους εν λόγω ιατρούς από το 2012, ο ίδιος είχε δηλώσει ότι η γνωριμία τους ξεκίνησε μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το 2016. Αυτό, όπως υπογραμμίζεται, συνέβη πολύ αργότερα και αφορούσε τη σχέση ασθενούς-θεράποντος ιατρού.

Το ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι τίθεται πλέον σοβαρό ζήτημα αναξιοπιστίας και σχολιάζει πως «οι υπουργοί του κ. Μητσοτάκη δεν μπορούν να πουν την αλήθεια για τίποτα». Επιπλέον, τονίζει ότι «το ψέμα είναι στις εργοστασιακές ρυθμίσεις της Νέας Δημοκρατίας του κ. Μητσοτάκη».

Κλείνοντας, το ΠΑΣΟΚ θέτει το ερώτημα σχετικά με τον λόγο που ο κ. Πλεύρης είπε ψέματα για το πότε γνώρισε τους κατηγορούμενους, επισημαίνοντας ότι μόνο ο ίδιος μπορεί να το απαντήσει.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Ανδρουλάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Εθνικός στόχος η πολιτική αλλαγή με το ΠΑΣΟΚ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση για έμφαση στην επικοινωνία και όχι στην ουσία της εξωτερικής πολιτικής, χαρακτηρίζοντας αποτυχία τη στάση της στο Τουρκολιβυκό Μνημόνιο και εξέφρασε ανησυχία για το καλώδιο με Κύπρο.
Μιλένα Αποστολάκη πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποστολάκη: Καταθέτουμε τροπολογία για πλήρη κατάργηση του άρθρου 23

Η Μιλένα Αποστολάκη υπογραμμίζει πως η απόσυρση του άρθρου 23 δεν αρκεί και προαναγγέλλει τροπολογία ΠΑΣΟΚ για την κατάργηση διάταξης που μετατρέπει συμφωνίες ρύθμισης οφειλών σε εκτελεστούς τίτλους υπέρ των πιστωτών.
Άκης Σκέρτσος ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκέρτσος: ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ εξυπηρετούν τις πλατφόρμες στον ψηφιακό εθισμό

Ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος κατηγορεί ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για αδράνεια στο θέμα του ψηφιακού εθισμού παιδιών, ενώ σημειώνει ότι ο νόμος 5350/2026 εφαρμόζεται από 1/1/27, με τη στήριξη της κοινωνίας και όχι της αντιπολίτευσης.
Άκης Σκέρτσος πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκέρτσος: Εξαίρεση της Ελλάδας από το ευρωπαϊκό «πάγωμα» για τα social media

Ο Άκης Σκέρτσος επισημαίνει την εξαίρεση της Ελλάδας από την ευρωπαϊκή αναστολή εθνικών νομοθετικών πρωτοβουλιών για την προστασία ανηλίκων στο διαδίκτυο, τονίζοντας πως η επιλογή της κυβέρνησης δικαιώνεται.