ΓΔ: 2253.76 5.08% Τζίρος: 100.48 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:10:41
Φωτο: ΑΠΕ

Ο Κυρ. Μητσοτάκης ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς για τις εξελίξεις στην Αν. Μεσόγειο

Εχθές ο πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, όπου τον ενημέρωσε για τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τους πολιτικούς αρχηγούς θα έχει σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να τους ενημερώσει σχετικά με τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο. 

Εχθές ο πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, όπου τον ενημέρωσε για τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και για τη συμπεριφορά της Τουρκίας που υποσκάπτει τη σταθερότητα στην νοτιοανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ, τονίζοντας ότι η πολιτική των ίσων αποστάσεων είναι αντιπαραγωγική και μη αποδεκτή.

Είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, προς ενημέρωσή του επίσης για τη συμφωνία Ελλάδας- Αιγύπτου αναφορικά με την οριοθέτηση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης καθώς και για τις ανησυχητικές εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλεί
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Απαγόρευση social media για παιδιά κάτω των 15 ετών

Ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης θα ανακοινώσει σήμερα απαγόρευση πρόσβασης στα social media για παιδιά κάτω των 15 ετών. Ακολουθεί κοινή συνέντευξη Τύπου στις 13:00 από τρεις υπουργούς στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
Άδωνις Γεωργιάδης συνέντευξη τύπου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσουκαλάς: Ο Γεωργιάδης ξανά ‘λαγός’ του Μητσοτάκη

Ο Κώστας Τσουκαλάς δήλωσε πως ο Άδωνις Γεωργιάδης λειτουργεί ως «λαγός» του πρωθυπουργού, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του για την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, και κατηγόρησε την κυβέρνηση για επιλεκτική εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ομιλία Μητσοτάκη σε εκδήλωση για την οδική ασφάλεια του Υπ. Υποδομών

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων ως προτεραιότητα της κυβέρνησης, επισημαίνοντας τη συμβολή της κοινωνίας και τη σημασία της τήρησης κανόνων όπως το κράνος και το αλκοτέστ για την οδική ασφάλεια.
Νίκος Ανδρουλάκης Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Επίθεση στην κυβέρνηση για ΟΠΕΚΕΠΕ και ευρωπαϊκούς θεσμούς

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση για απαξίωση των ευρωπαϊκών θεσμών, συνδέοντας την υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ με ευρύτερα ζητήματα διαφάνειας και θεσμικής εκτροπής.
Παύλος Μαρινάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης: Το ρουσφέτι δεν χτυπιέται με εξαγγελίες αλλά με μεταρρυθμίσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης δήλωσε στο ΕΡΤnews πως το ρουσφέτι δεν εξαλείφεται με διαγγέλματα, αλλά με μεταρρυθμίσεις όπως η ψηφιοποίηση του κράτους, οι περισσότερες ΜΕΘ, η διαφάνεια στις διαδικασίες και η μετάβαση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ.
Λογότυπο ΠΑΣΟΚ νύχτα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Βαθιά γαλάζια» υπόθεση με ευθύνη της κυβέρνησης

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας, Παναγιώτης Δουδωνής τόνισε πως το σκάνδαλο έχει πολλούς εμπλεκόμενους, αλλά φέρει τη «βαθιά γαλάζια» σφραγίδα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, καθώς στην Επιτροπή Δεοντολογίας εμφανίστηκαν μόνο δύο από τους έντεκα κληθέντες.