Συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο πραγματοποίησε στο γραφείο του η δικηγόρος και πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, Αφροδίτη Νέστορα. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι προοπτικές ανάπτυξης της Θεσσαλονίκης, καθώς και τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη ή δρομολογούνται στην πόλη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, εξετάστηκαν οι επενδύσεις που προγραμματίζονται για τη Θεσσαλονίκη, με ιδιαίτερη έμφαση στην επέκταση του Μετρό προς τα δυτικά. Όπως αναφέρθηκε, η κυβέρνηση προχωρά τις απαιτούμενες διαδικασίες για την ολοκλήρωση των μελετών και την εξασφάλιση της χρηματοδότησης του έργου.
Η κα Νέστορα, μετά τη συνάντηση με τον υπουργό, υπογράμμισε: «Η Θεσσαλονίκη και ιδιαίτερα η δυτική πλευρά της πόλης, είναι μια περιοχή που για πολλές δεκαετίες βίωνε έντονες αναπτυξιακές ανισότητες. Η εικόνα, πλέον, είναι διαφορετική, η πόλη βγήκε από το τέλμα με την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Δεν πρέπει να σταματήσουμε αυτή την πορεία, αλλά να της δώσουμε νέα ώθηση για να αποκτήσει η Θεσσαλονίκη και οι κάτοικοί της τη θέση που πραγματικά της αξίζει».