ΓΔ: 911.54 0.26% Τζίρος: 0.20 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:30:05 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Nikos Libertas / SOOC

Στ. Πέτσας: Θα υπάρξει βελτίωση μέχρι το Πάσχα λόγω των εμβολιασμών 

Ο αναπληρωτής υπ. Εσωτερικών τόνισε ότι η άμυνα μας απέναντι στον ιό είναι το εμβόλιο ενώ επεσήμανε ότι η εξέλιξη των δεδομένων είναι δυναμική αν τα δεδομένα επιβάλουν θα ανοίγουμε ή θα κλείνουμε.

Συγκρατημένα αισιόδοξος για βελτίωση της εικόνας της πανδημίας στην Ελλάδα έως το Πάσχα, εμφανίστηκε ο αναπληρωτής υπ. Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας. 

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο κ. Πέτσας τόνισε ότι από τον Απρίλιο και έως το Πάσχα (σ.σ.: στις αρχές Μαΐου) θα υπάρξει σημαντική βελτίωση, καθώς θα έχει αυξηθεί και ο αριθμός των πολιτών που έχουν εμβολιαστεί. 

Ο κ. Πέτσας τόνισε ότι η άμυνα μας απέναντι στον ιό είναι το εμβόλιο ενώ επεσήμανε ότι η εξέλιξη των δεδομένων είναι δυναμική αν τα δεδομένα επιβάλουν θα ανοίγουμε ή θα κλείνουμε. Ο ίδιος υπογράμμισε ότι αυτό που φοβάται είναι η κόπωση από αυτή την κατάσταση. 

Αναφερόμενος στους εμβολιασμούς των υγειονομικών σημείωσε πως «δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι υγειονομικοί δεν τρέχουν να κάνουν το εμβόλιο».  Μεταξύ άλλων ανέφερε πως πρώτη φορά έχουμε «σοβαρούς πόρους» για την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας και ότι το πρόγραμμα Τρίτσης είναι μεγάλο για να μην αποκλειστούν δήμοι.
 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτσας: Οι εξαιρέσεις για μετακίνηση σε άλλη περιφέρεια

Θα εξεταστεί η απαγόρευση κυκλοφορίας το διάστημα των γιορτών, που θα είναι και ανοιχτή η αγορά. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει ειδική πρόβλεψη για τις παραμονές και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκέρτσος: Τα σχολεία εφέτος θα λειτουργήσουν κανονικά, δεν πρόκειται να κλείσουν

O υπουργός Επικρατείας τόνισε ότι η κυβέρνηση εν όψει και της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς θα δώσει έμφαση στον εμβολιασμό των παιδιών ηλικίας 12 έως 17 ετών. Ειδική καμπάνια την επόμενη εβδομάδα.
skertsos
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άκης Σκέρτσος: Το τέταρτο κύμα πλήττει τους ανεμβολίαστους

Ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος απορρίπτει τις αιτιάσεις περί δήθεν τιμωρητικών μέτρων σε βάρος των ανεμβολίαστων χαρακτηρίζοντας τις πρόσφατες ρυθμίσεις προστατευτικές για την Δημόσια Υγεία.