ΓΔ: 876.76 0.11% Τζίρος: 92.87 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
panagiotopoulos
ΑΠΕ

Ν. Παναγιωτόπουλος: Ο Αγώνας του 1821 μας εμπνέει και μας διδάσκει

Ας εμπνευστούμε από το παράδειγμα, τους αγώνες και τις θυσίες των προγόνων μας, ανέφερε με σημερινό μήνυμά του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

«Ο Αγώνας του 1821 παραμένει διαχρονικός και επίκαιρος, μας εμπνέει και ταυτόχρονα μας διδάσκει. Η ιστορική μνήμη πρέπει να αποτελεί πηγή αυτοπεποίθησης και υπερηφάνειας για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, αλλά και για όλο τον Ελληνικό λαό», τόνισε μεταξύ άλλων σε μήνυμά του για την επέτειο της 25ης Μαρτίου ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

«Οι αγώνες και η παρακαταθήκη των προγόνων μας», υπογράμμισε ο Ν. Παναγιωτόπουλος, «πρέπει να αποτελούν το φάρο που οδηγεί τα βήματά μας. Ας εμπνευστούμε λοιπόν από το παράδειγμά τους, από τους αγώνες τους, από τις θυσίες τους και ας αντιληφθούμε ότι ενωμένοι και συνειδητοποιημένοι μπορούμε να κερδίζουμε κάθε μάχη, να αντιμετωπίζουμε κάθε πρόκληση, να ξεπερνάμε κάθε δυσκολία».

«Χρόνια πολλά σε όλους! Ζήτω η Επανάσταση του 1821! Ζήτω το Έθνος!» καταλήγει στο μήνυμά του ο υπουργός.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

panagiotopoulos-ethniki amyna
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Παναγιωτόπουλος: Προσπάθειες για να μειώσει η Τουρκία την ένταση

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σημείωσε πως η στρατηγική θέση Ελλάδας και ΗΠΑ είναι σε πάρα πολύ καλό σημείο και εξέφρασε την αισιοδοξία πως η κυβέρνηση Μπάιντεν θα έχει διαφορετική οπτική για την Αν. Μεσόγειο.
panagiotopoulos-ethniki amyna
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Παναγιωτόπουλος: Η Ελλάδα διεθνής παράγοντας σταθερότητας

Όπως τόνισε ο υπ. Άμυνας σε διαδικτυακή εκδήλωση του ΑΠΘ «η Ελλάδα καλείται να διαδραματίσει έναν κρίσιμο ρόλο τόσο σε ευρωπαϊκό, όσο και σε διεθνές επίπεδο, αποτελώντας πυλώνα σταθερότητας ασφάλειας και ειρήνης».