Φωτο: Shutterstock

Επικοινωνιακό σόου της κυβέρνησης η έφοδος στις τράπεζες λέει ο Σύριζα

Με ανακοίνωσή του ο Σύριζα σχετικά με την έφοδο της Επιτροπής Ανταγωνισμού στις τράπεζες, κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη οτι «προσπαθεί να αποκρύψει οτι η Βουλή ψηφίζει ασυλία για τους τραπεζίτες».

Για επικοινωνιακό σόου από την πλευρά της κυβέρνησης κάνει λόγο ο Σύριζα με ανακοίνωσή του αναφορικά με την έφοδο στις τράπεζες της Επιτροπής Ανταγωνισμού κατηγορώντας τον Μητσοτάκη οτι «προσπαθεί να αποκρύψει οτι η Βουλή ψηφίζει ασυλία για τους τραπεζίτες»

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται οτι «όσα επικοινωνιακά σόου και να στήσει η κυβέρνηση, όσες εφόδους και να κάνει η Επιτροπή Ανταγωνισμού στις τράπεζες, ο κ. Μητσοτάκης δεν θα μπορέσει να αποκρύψει ότι ψηφίζει στη Βουλή ασυλία για τους τραπεζίτες, την ίδια στιγμή που οι τράπεζες συνεχίζουν να διατηρούν υπέρογκες και απαράδεκτες χρεώσεις στους καταναλωτές».

«Οι πολίτες έχουν καταλάβει ότι με τη σκανδαλώδη διάταξη στους Ποινικούς Κώδικες, ο κ. Μητσοτάκης κάνει δώρο αναδρομική ασυλία στους τραπεζίτες για θαλασσοδάνεια και βάζει στο αρχείο δεκάδες υποθέσεις διαφθοράς, μεταξύ των οποίων τα δάνεια ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, αλλά και αυτά των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, για τα οποία είναι υπόλογοι και τραπεζίτες αλλά και στελέχη κομμάτων» υποστηρίζει η αξιωματική αντιπολίτευση σε ανακοίνωσή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Βούτσης: Να ενδυναμωθεί ο προοδευτικός χώρος με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ

H συγκρότηση του προοδευτικού πόλου, με ραχοκοκαλιά το ΣΥΡΙΖΑ μέσα στην κοινωνίακαι στο πολιτικό σύστημα, εδράζεται προφανώς στη διαμόρφωση μίας «αντινεοφιλελεύθερης συμμαχίας» δήλωσε ο κ. Βούτσης.