ΓΔ: 2735.87 0.96% Τζίρος: 322.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:30:38
Νάσος Ηλιόπουλος πορτρέτο

Ν. Ηλιόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να διαγράψει τον Γιάννη Καλλιάνο

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, ενώ ζητά από τον πρωθυπουργό να διαγράψει το βουλευτή Γιάννη Καλλιάνο.

Την διαγραφή του βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Καλλιάνου - για την ανάρτησή του σχετικά με την ανήλικη που κατήγγειλε ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού - ζητά με δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Συγκεκριμένα στην δήλωσή του αναφέρει: «Έχουν περάσει δύο μέρες από την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω της αρμόδιας Τομεάρχη του, ζήτησε από τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ να τοποθετηθούν για την εμετική ανάρτηση του βουλευτή Καλλιάνου. Δύο μέρες αρνούνται να το πράξουν και σιωπούν. Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να τον διαγράψει άμεσα. Αν δεν το πράξει δείχνει στον ελληνικό λαό ότι υιοθετεί μέχρι κεραίας την απαράδεκτη ανάρτηση του βουλευτή. Η χυδαία επίθεση Καλλιάνου δεν αφορά μόνο σε μια ανήλικη που προχώρησε σε μία βαρύτατη καταγγελία, ταυτόχρονα προσβάλει τα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης και βιασμού».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βουλή των Ελλήνων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Ερώτηση για τη σιωπή της κυβέρνησης στις δηλώσεις Γκίλφοϊλ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν έδωσε σαφή απάντηση για το δημοσίευμα της WSJ σχετικά με παρέμβαση της πρέσβειρας Γκίλφοϊλ στα ενεργειακά. Ερωτήσεις στη Βουλή κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ-Σ, ζητώντας διαφάνεια για τις σχετικές συμφωνίες.
Νίκος Παππάς ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Παππάς: 35 δισ. ευρώ στους servicers με κρατική εγγύηση

Ο Νίκος Παππάς χαρακτήρισε αποτυχημένο το σχέδιο Ηρακλής και πρότεινε ΕΦΚΑ και Αναπτυξιακή Τράπεζα ως μοχλούς για επίλυση του ιδιωτικού χρέους και της στεγαστικής κρίσης, με αξιοποίηση κατασχεμένων ακινήτων ως κοινωνικές κατοικίες.
Λογότυπο ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Νέο βίντεο για προστασία στέγης, τέλος στον φόβο από funds

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παρουσιάζει νέο βίντεο για τα κόκκινα δάνεια. Ο Θ. Ξανθόπουλος προτείνει η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα να αγοράζει τα δάνεια και να τα ρυθμίζει ευνοϊκά για τους δανειολήπτες, απομακρύνοντας τις εισπρακτικές εταιρείες.
Ολομέλεια Βουλής άδεια
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολομέλεια: Άρση ασυλίας για Κωνσταντοπούλου-Πολάκη, όχι για τους άλλους δύο

Η Ολομέλεια της Βουλής ενέκρινε την άρση ασυλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Παύλου Πολάκη, ενώ απέρριψε κατά πλειοψηφία τα αιτήματα για την άρση ασυλίας των Τάκη Θεοδωρικάκου και Θανάση Πλεύρη.
Λογότυπο ΣΥΡΙΖΑ τραπέζι
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο κόσμος αλλάζει, αλλά ποιος πληρώνει το τίμημα;

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι παρουσιάζει μια εξωραϊσμένη εικόνα της χώρας και ζητά απαντήσεις για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Κυπριακό, ενώ τον καλεί να υιοθετήσει συγκεκριμένα μέτρα ενάντια στην ακρίβεια.