ΓΔ: 831.7 -0.37% Τζίρος: 15.15 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:40:07 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Με περιορισμένο αριθμό δρομολογίων λεωφορεία και τρόλεϊ σήμερα

Με γνώμονα την ασφάλεια επιβατών και εργαζομένων, τα εποπτικά συνεργεία θα παρακολουθούν διαρκώς τις συνθήκες του οδικού δικτύου και τα δρομολόγια θα προσαρμόζονται αναλόγως.

Με πρόγραμμα αργίας θα κυκλοφορήσουν σήμερα τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ.

Τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν μεταξύ 06.30 - 07.00, λόγω του αυξημένου κινδύνου εμφάνισης παγετού κατά τις πρώτες πρωινές ώρες. Με γνώμονα την ασφάλεια επιβατών και εργαζομένων, τα εποπτικά συνεργεία θα παρακολουθούν διαρκώς τις συνθήκες του οδικού δικτύου και τα δρομολόγια θα προσαρμόζονται αναλόγως.

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Σε ό,τι αφορά τη λειτουργία των μέσων σταθερής τροχιάς κανονικά θα λειτουργούν οι γραμμές 2 και 3 του μετρό. Στο τμήμα «Δουκ. Πλακεντίας» - Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», δεν θα πραγματοποιούνται ενδιάμεσες στάσεις.

Στη γραμμή 1 η συγκοινωνία, θα διεξάγεται στο τμήμα Πειραιάς - Ειρήνη και αντίστροφα με προοπτική έως το μεσημέρι να δοθεί και το υπόλοιπο τμήμα της γραμμής σε λειτουργία.

Στο δίκτυο του τραμ, τα δρομολόγια θα διεξάγονται ως εξής:

  • Γραμμή 6 "Σύνταγμα - Πικροδάφνη" με τερματική στάση Λ. Βουλιαγμένης
  • Γραμμή 7 "Ασκληπιείο Βούλας - Ακτή Ποσειδώνος" με τερματική στάση Κολυμβητήριο

Έως το μεσημέρι αναμένεται να έχει αποκατασταθεί πλήρως η κυκλοφορία στο δίκτυο του τραμ.

Στη διάρκεια της ημέρας θα υπάρχει σταθερή ροή πληροφόρησης για τη λειτουργία των ΜΜΜ προς ενημέρωση του επιβατικού κοινού από την ιστοσελίδα του Οργανισμού www.oasa.gr .

Εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, και υπό την προϋπόθεση της ελεγμένης και ασφαλούς λειτουργίας της υποδομής του δικτύου του ΟΣΕ, για σήμερα, ημέρα Αργίας, προβλέπεται να εκτελεστεί κανονικά το πρόγραμμα αργιών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ: δηλαδή, όπως κάθε Κυριακή, δεν θα κυκλοφορήσουν τα 1532, 1537, 1552, 1557 της Χαλκίδας και τα 4+4 ζεύγη στη γραμμή Κορωπί-Λιόσια.

Οι επιπλέον αλλαγές των δρομολογίων για το κοινό, για την 26η Ιανουαρίου συνίστανται στις ακυρώσεις:

  • των πρωινών IC-50 και IC-51 στη γραμμή Αθήνας και Θεσσαλονίκης
  • των πρωινών στη γραμμή της Χαλκίδας 11530, 1530, 1533.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.trainose.gr .

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έως τα μέσα του 2025 θα έχει ολοκληρωθεί ο αυτοκινητόδρομος Πάτρας - Πύργου

Ο πρωθυπουργός κατά την έναρξη των εργασιών του νέου τμήματος του αυτοκινητόδρομου, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι η κυβέρνηση είχε δεσμευτεί για την απεμπλοκή και την υλοποίηση σειράς σημαντικών οδικών έργων.
Kairos, Xioni, Attiki Odos
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγορευτικό για φορτηγά στην Εγνατία οδό λόγω έντονης χιονόπτωσης

Με αλυσίδες η κίνηση των οχημάτων στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας, κλειστά τα σχολεία στην Κοζάνη και τα Ιωάννινα. Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στη λεωφόρο Πάρνηθος, από το ύψος του τελεφερίκ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καραμανλής: Ένταξη της Αλεξανδρούπολης στο ευρωπαϊκό δίκτυο ΤΕΝ-Τ

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών τόνισε επίσης πως η επέκταση του διαδρόμου των δυτικών Βαλκανίων με την Ελλάδα, μέσω πολλαπλών κάθετων σιδηροδρομικών γραμμών, είναι ιδιαίτερα σημαντική για την εσωτερική συνοχή των γειτονικών χωρών.